Пумб и Пристав Украина

• Автор теми Автор теми Lola_a
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну знаете читая форум понимаю что мфо это понты, а вот банк нужно решать. И вот банк звонит мне на другой номер ещё до мфо и пристав звонит и хочется порешать, но я не понЯла откуда они и вообще доков нет вот и спросила нужно ли решать с приставом или через пумб как-то договорится.
В ПУМБі у відділенні взнавайте точну інформацію.Скоріше всього Вас не продали,а віддали на прозвон.І після оплати на відділенні через касу банку обов'язково довідку про закриття беріть.

В ПУМБі у відділенні взнавайте точну інформацію.Скоріше всього Вас не продали,а віддали на прозвон.І після оплати на відділенні через касу банку обов'язково довідку про закриття беріть.
Дякую

Якщо сума невелика до повного погашення,то краще закрийте(тим більше,якщо вже занадто багато виплачено).Вони дуже переконливо розповідають,що довідка про закриття не обов'язкова,але я довідку про закриття замовляла і Вам рекомендую.

Якщо сума невелика до повного погашення,то краще закрийте(тим більше,якщо вже занадто багато виплачено).Вони дуже переконливо розповідають,що довідка про закриття не обов'язкова,але я довідку про закриття замовляла і Вам рекомендую.
Та хотят они 10 к счас до полного погашения ? я бы частями закрыла бы с удовольствием

Та хотят они 10 к счас до полного погашения ? я бы частями закрыла бы с удовольствием
Ого!!!Не знаю,дивіться самі,як Вам краще поступити в цій ситуації.Я чомусь зрозуміла,що 4тис.

Ого!!!Не знаю,дивіться самі,як Вам краще поступити в цій ситуації.Я чомусь зрозуміла,що 4тис.
4 оставалась, в феврале была послежння оплата, но начался карантин и не смогла оплатить, на сегодняшний день хотят 10 ? ну как-то вообще у них. При том что тело уже переплатила ( это все из-за того что не вовремя проценты (

Назад
Угорі