Пумб телефонує знайомим!!!!!!

• Автор теми Автор теми Жекуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекуля

Форумчанин
Дописи
132
Реакції
30
Бали
2625
Жекуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні зателефонували моїй знайомій і почали погрожувати:Що вона шахрайка, прикриває мене, що вони подадуть на неї в СБУ, розпитували де я працюю чи є в мене чоловік????!!!!!Грубили, погрожували...((( Просрочка 3 місяці!!! Боюсь, що почнуть телефонувати на роботу!!!

У меня прии просрочке 1 месяц на работу позвонили ..а у вас целых 3

У меня тоже звонили через 1 месяц на работу, спрашивали у напарницы в каких числах зарплата и есть ли задержки по зп.

У меня тоже звонили через 1 месяц на работу, спрашивали у напарницы в каких числах зарплата и есть ли задержки по зп.
Вот если бы те кому звонят меньше инфы сливали было бы вообще шикарно!!!

Представляюсь другим человеком, звонят раз в неделю. Каждый раз повторяю что передам инфу номер телефона не менялся и на этом всё?

Представляюсь другим человеком, звонят раз в неделю. Каждый раз повторяю что передам инфу номер телефона не менялся и на этом всё?
У меня сслоан позвонил, муж взял трубку, девочка аж растерялась) но сказала по какому поводу звонит, коза))) хотя просрочки нет. Звонила напомнить, что договор заканчивается

у мфо
У меня сслоан позвонил, муж взял трубку, девочка аж растерялась) но сказала по какому поводу звонит, коза))) хотя просрочки нет. Звонила напомнить, что договор заканчивается
другой принцип работы в отличии от банка)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі