Пумб і виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Viktorina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Були інші банки, укрсіб, кредит Дніпро, а-банк, запоатилп, кредити закрили, все. З цим вже більше 5 років не можу домовитись

Думаю, сплатити чи ні....теж гарантійну надали, не знайшла по ним що потім надали довідку про закриття
в мене по місту є відділення, писали, що можу там отримати довідку про закриття, треба тільки паспорт та код

fialka,
10. Після припинення дії договору про надання фінансової послуги, у тому числі у зв’язку із завершенням строку дії або виконанням такого договору, клієнт за письмовим запитом має право отримати від надавача фінансових послуг інформацію, що стосується виконання сторонами своїх зобов’язань, встановлених договором, в обсягах та порядку, встановлених нормативно-правовими актами Регулятора. При цьому інформація про відсутність заборгованості та виконання зобов’язань клієнта в повному обсязі за договором про надання фінансової послуги надається клієнтові надавачем фінансової послуги у вигляді довідки протягом п’яти робочих днів з дня отримання письмового запиту клієнта.

Була кредитна карта ПУМБ на 30000 . Так склалися обставини ,що виникла прострочена заборгованість з часом . Вони зробили напис, на роботі вираховували 20 % на погашення її,після війни вирахування припинилися. Сума яка залишилася до сплати була майже 18000грн. Пумб почав телефонувати і пропонувати заплатити 10000 і борг закривається . Ми запитали як бути з надписом? На що вони відповіли, що до нього відношення ніякого не мають і взагалі навіть не робили його,а тільки погрожують нам ним. Ми відповіли що зараз будемо вирішувати питання з виконавцем оскільки оплативши їм ці 10000 напис у нас так і залишається і нікуди не зникає . Ми зв'язалися з виконавцем оплатили 18000 грн. Напис було закрито . Але ці скоти ніяк не угомоняться кожного дня продовжують телефонувати та вимагати кожного разу нову суму до сплати ,то 7000 то 1500,то 8000 . Типу ми їм ще не все заплатили. Довідку про те, що ми все оплатили що вони вимагали ми їм надавали . Але це нічого не допомогло . Підкажіть , будь ласка,можливо хто був у схожій ситуації ,як правильно вчинити далі з їхніми вимаганнями ?
З Пумбом в мене теж таке..Була просрочка,вони відкрили ВП я його виплатив вираховували з заробітної плати по 20%,Вп закрили.Тепер вони дзвонять і кажуть що я їм винен ще 4000.Прощення боргу теж пропонують.

З Пумбом в мене теж таке..Була просрочка,вони відкрили ВП я його виплатив вираховували з заробітної плати по 20%,Вп закрили.Тепер вони дзвонять і кажуть що я їм винен ще 4000.Прощення боргу теж пропонують.
ВП було по рішенню суду? Чи ВНН?

В мене теж було ВП, але інші банки та мфо, роблять його на всю суму боргу, пумб робить на частину боргу, і це практика по багатьох, а потім ти ще винен стільки скільки забрали по вп. Суму нарахували з хотелками 23 тис, зробили вп на 12, винна була ще 11 тис. Вони як з іншої планети, креативні.....

Була кредитна карта ПУМБ на 30000 . Так склалися обставини ,що виникла прострочена заборгованість з часом . Вони зробили напис, на роботі вираховували 20 % на погашення її,після війни вирахування припинилися. Сума яка залишилася до сплати була майже 18000грн. Пумб почав телефонувати і пропонувати заплатити 10000 і борг закривається . Ми запитали як бути з надписом? На що вони відповіли, що до нього відношення ніякого не мають і взагалі навіть не робили його,а тільки погрожують нам ним. Ми відповіли що зараз будемо вирішувати питання з виконавцем оскільки оплативши їм ці 10000 напис у нас так і залишається і нікуди не зникає . Ми зв'язалися з виконавцем оплатили 18000 грн. Напис було закрито . Але ці скоти ніяк не угомоняться кожного дня продовжують телефонувати та вимагати кожного разу нову суму до сплати ,то 7000 то 1500,то 8000 . Типу ми їм ще не все заплатили. Довідку про те, що ми все оплатили що вони вимагали ми їм надавали . Але це нічого не допомогло . Підкажіть , будь ласка,можливо хто був у схожій ситуації ,як правильно вчинити далі з їхніми вимаганнями ?
Спробуйте звернутися до НБУ, багато випадків є, коли це допомагає

Та ,Ви що ,Ви ж розумна людина ? ) скільки того беку ? А на скільки Вас нагинають ,а нас таких тисячі ,мільйони

Хуже привата, по моему нет, там действительно все с комиссиями, процентами и пр. Меня пумб устраивает. Ни комиссий, ни процентов за снятие

Хуже привата, по моему нет, там действительно все с комиссиями, процентами и пр. Меня пумб устраивает. Ни комиссий, ни процентов за снятие
Ну и пользуйтесь на здоровье))) Только ж в кредит не залезайте)))

Screenshot_20240309-210738.png
Screenshot_20240309-210724.png

Ось таке шлють,там де 35к прощають справ в суді і вже було одне засідання. Якщо вже суд,яке може бути прощення?
теж шлють подібне і дзвонять майже кожний день на протязі року і скріпт (діалог розмови) один і той самий, таке враження, що там сидять якісь недорозвинуті.
Але нажаль так працює ця "система".

теж шлють подібне і дзвонять майже кожний день на протязі року і скріпт (діалог розмови) один і той самий, таке враження, що там сидять якісь недорозвинуті.
Але нажаль так працює ця "система".
Мені теж звонять,підписаний номер труколером ПУМБ. Ні разу не спілкувалась.

Назад
Угорі