Пугалки или серезно?

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 640
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Марина Олександрівна якась писала що на завтра ладити гроші і позор буде на все село хто звідки незнаю, номер незберегла зразу блок спам. На вайбер небуло подібних смс більше як пів року. Очередна пугалка чи до когось в село приїздили?

Марина Олександрівна якась писала що на завтра ладити гроші і позор буде на все село хто звідки незнаю, номер незберегла зразу блок спам. На вайбер небуло подібних смс більше як пів року. Очередна пугалка чи до когось в село приїздили?
:facepalm:

А чем "Марина Александровна" так отличается от всех остальных персонажей?

В том то и дело, что якась там... может это вообще Дарт Вейдер был?
Еще не известно, кто кого опозорит.
А приедут, пусть на все село покажут бумаги для начала. Вы, разумеется, ничего нигде не брали. Мошенники и вымогатели. Вот ваша позиция.
Еще от сердобольного деда-фронтовика рискуют вилы в зад получить.:diablo:

В том то и дело, что якась там... может это вообще Дарт Вейдер был?
Еще не известно, кто кого опозорит.
А приедут, пусть на все село покажут бумаги для начала. Вы, разумеется, ничего нигде не брали. Мошенники и вымогатели. Вот ваша позиция.
Еще от сердобольного деда-фронтовика рискуют вилы в зад получить.:diablo:
дивно просто десь 8 місяців тихо було от і думаю. Смс таких змістів неприходили 8міс

Як добре,що в моєму житті зникли всі соц, мережі, Вайбер...
Нікого я не достаю))))
Навіть листи приходять дуже рідко
І йдуть без відповіді)))

дивно просто десь 8 місяців тихо було от і думаю. Смс таких змістів неприходили 8міс
Через 8 мес. можно уже трубку брать и спрашивать...кого-кого вам позвать? Знать не знаю)))
Просто за это время ваш долг поменяет кучу хозяев, и нет смысла за этим следить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі