пугалки Сслоан

• Автор теми Автор теми dashuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

dashuk

Форумчанин
Дописи
114
Реакції
9
Бали
2600
dashuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привета,скажите,вот пугают что разошлют всем мое фото с паспортом о помощи собрать деньги,могут сделать как то если соц.сети удалены??

вайбер надо ещё удалить
Чоловіковому брату сьогодні також фото прислали, якщо ми не оплатимо то розішлють батькам та на роботу, не цензурна лексика і погрози присутні, попереживали і посміялися трохи, і живемо далі) пролонгаціями заплатили вдвічі більшу суму що взяли, хріна з два вони після такого отримають хоч копійку!

Чоловіковому брату сьогодні також фото прислали, якщо ми не оплатимо то розішлють батькам та на роботу, не цензурна лексика і погрози присутні, попереживали і посміялися трохи, і живемо далі) пролонгаціями заплатили вдвічі більшу суму що взяли, хріна з два вони після такого отримають хоч копійку!
ну они разослали???в вайбере??или как!???

ну они разослали???в вайбере??или как!???
В вайбер чоловіковому брату, бо чоловік видалив в себе вайбер. Не знаю чи правда чи обман, але читала днсь на антиколекторі, що можуть зламати вайбер, і всім хто там є роблять розсилку

Це вони чи ті інформ гарант? Мене ті другі дістають, клоуни не сподіваються уже мабуть з мене вибити, хоча протермінування там невелике, тиждень десь. Теж якусь фігню брату на вайбер скинули, я подзвонила по номеру, добре пресонула і сказала що якісь там треті особи не мають права мені дзвонити бо клоунам я на це ніякої згоди не давала, ну і наполегливо повторювала щоб дамочка назвала ПІБ, то вона розкричалась і кинула трубку, тому раджу не боятись і якщо бачите таку ситуацію то дзвонити по номеру з погрозами і давити щоб аж пищали, покажіть зуби щоб вони попустились, бо переписки то так, а коли ти по телефону пресуєш то маєш трохи спокою бо розуміють з ким мають справу. У мене сьогодні 3 контори було, мала настрій поговорити хоча так то ігнорю. Замість 70 дзвінків за день стало 3-5. Усі додзвонились і пожаліли.

ССлоун могут, мне ничего не сделали, а клиентам моей дочки многим сделали рассылку. Они способны на такие гадости.

Назад
Угорі