- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35919
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На багаточисленні прохання форумчан
Предмет позову
Ваше число) приватний нотаріус Київського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович, вчинив та видав відповідачу виконавчий напис (Ваш номер) про стягнення з мене на користь Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ,,Фінанси Інновація'' заборгованості за Договором (номер Ваш) від (Вашої дати) в розмірі--------грн. Безспірність суми заборгованості за виконавчим написом (Ваш) та правомірність
(порядок вчинення)вчинення даного виконавчого напису мною оспорюється і буде оскаржена в судовому порядку.
Обгрунтування необхідності забезпечення позову
Ваша дата) приватний виконавець виконавчого округу м. Києва, Ярошенко Костянтин Юрійович виніс постанову про відкриття виконавчого провадження (Ваш номер) на підставі виконавчого напису (Ваш номер) про стягнення з мене на користь Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ,,Фінанси Інновація'' заборгованості за Договором ____від (+5 днів від дати в реєстрі) в розмірі------грн,та про стягнення з боржника витрат виконавчого провадження і ВП(номер)
Постановою приватного виконавця від (числа Вашого)звернено стягнення на мою заробітну плату,пенсію,стипендію та інші доходи боржника.
Мої хороші, продовження трішки пізніше
Звідки смайлики взялися ,не знаю))))) хоч не пишіть і не малюйте
Здійснення виконавчого провадження ,за умови невжиття заходів щодо забезпечення позову, може істотно ускладнити чи унеможливити ефективний захист, поновлення моїх порушених на оспорюваних прав та інтересів, за захистом яких я маю намір звернутися до суду. Зокрема,зумовить погіршення мого матеріального стану, необхідність вжиття додаткових заходів щодо повернення безпідставно стягнутих коштів, повернення майна,передчасно обмежить мої конституційні права та свободи.
Відповідно до статті 149 Цивільного процесуального кодексу України (ЦПК України) суд за заявою учасника справи має право вжити передбачених статтею 150 ЦПК України заходів забезпечення позову
Батарея телефону сідає (((((((. Далі пізніше!!!
Забезпечення позову допускається як до пред'явлення позову,так і на будь-якій стадії справи,якщо невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи неуможливити виконання рішення суду або ефективний захист,або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача,за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду
Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 152 Цивільного процесуального кодексу України позов може бути забезпечений зупинення стягнення на підставі виконавчого документа, який оскаржується боржником у судовому порядку Даний вид забезпечення є найбільш ефективним у даному випадку,так як забезпечить виконання рішення суду, ефективних захист та поновлення моїх порушених чи оспорюваних прав або інтересів як позивача,за захистом яких я маю намір звернутися до суду
Далі буде))))))хух)))))
До Вашого районного суду
Заявник: Повне ПІП
Адреса повна,телефон,Інд код
Особа,щодо якої вжити заходи забезпечення позову: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва, Ярошенко Костянтин Юрійович
Адреса ,повна.телефон,емейл
Заявник: Повне ПІП
Адреса повна,телефон,Інд код
Особа,щодо якої вжити заходи забезпечення позову: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва, Ярошенко Костянтин Юрійович
Адреса ,повна.телефон,емейл
Заява
про забезпечення позову до подачі позовної заявиЯ,Ваше ПІП повністю,враховуючи вимоги статті 152 Цивільного процесуального кодексу України маю намір та зобов'язуюсь протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про забезпечення позову пред'явити позов до Товариства з обмеженою відповідальністю,,Фінансова компанія,, Фінанси Інновація'', третя особа Приватний нотаріус Київського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович, про визнання виконавчого напису таким,що не підлягає виконанню.
(порядок вчинення)вчинення даного виконавчого напису мною оспорюється і буде оскаржена в судовому порядку.
Обгрунтування необхідності забезпечення позову
Постановою приватного виконавця від (числа Вашого)звернено стягнення на мою заробітну плату,пенсію,стипендію та інші доходи боржника.
Мої хороші, продовження трішки пізніше
Звідки смайлики взялися ,не знаю))))) хоч не пишіть і не малюйте
Здійснення виконавчого провадження ,за умови невжиття заходів щодо забезпечення позову, може істотно ускладнити чи унеможливити ефективний захист, поновлення моїх порушених на оспорюваних прав та інтересів, за захистом яких я маю намір звернутися до суду. Зокрема,зумовить погіршення мого матеріального стану, необхідність вжиття додаткових заходів щодо повернення безпідставно стягнутих коштів, повернення майна,передчасно обмежить мої конституційні права та свободи.
Відповідно до статті 149 Цивільного процесуального кодексу України (ЦПК України) суд за заявою учасника справи має право вжити передбачених статтею 150 ЦПК України заходів забезпечення позову
Батарея телефону сідає (((((((. Далі пізніше!!!
Забезпечення позову допускається як до пред'явлення позову,так і на будь-якій стадії справи,якщо невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи неуможливити виконання рішення суду або ефективний захист,або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача,за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду
Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 152 Цивільного процесуального кодексу України позов може бути забезпечений зупинення стягнення на підставі виконавчого документа, який оскаржується боржником у судовому порядку Даний вид забезпечення є найбільш ефективним у даному випадку,так як забезпечить виконання рішення суду, ефективних захист та поновлення моїх порушених чи оспорюваних прав або інтересів як позивача,за захистом яких я маю намір звернутися до суду
Далі буде))))))хух)))))
Останнє редагування: