Призупинено виконавче провадження.

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 160
  • Перегляди Перегляди 15K
Не знаю як особисто вам написати. Я так зрозуміла ви можливо з Луцька. Хочу попросити контакти вашого адвоката для боротьби з уродами мфо. В мене ще суди попереду
А почему решили что суды?

Тому що впевнена що заблокують рахунки. Хотілося б вже перевіреного адвоката у Луцьку знайти по таким справам
Откуда вы можете быть так уверены? не юриста конечно можно подыскать тем временем, но быть так уверенным что вот прям вам заблокируют счета, тоже неверно

Откуда вы можете быть так уверены? не юриста конечно можно подыскать тем временем, но быть так уверенным что вот прям вам заблокируют счета, тоже неверно
Читаю форум як то кажуть. Рано чи пізно заблокують. В моєму наборі чмошників , які блокують рахунки є і алєкси і кредит плюс. Адвокатів в принципі багато, хотілося б перевіреного саме у цих справах.

Читаю форум як то кажуть. Рано чи пізно заблокують. В моєму наборі чмошників , які блокують рахунки є і алєкси і кредит плюс. Адвокатів в принципі багато, хотілося б перевіреного саме у цих справах.
А могут и не заблокировать, они не всем поголовно блокируют

Вони повернуть кошти, тільки після першого суду.Коли буде рішення про призупинення виконавчого провадження...
В мене так було...
Насичення було 2числа.суд 3...
Зарплату отримала 3вже з списаними коштами... Через місяць повернули...
Все буде добре...
Головне гарного адвоката знайти...і не панікувати....)))))
Удач і Вам!!!)))))
Панночка, подскажите а каким образом вернули?? Вам на карту , с Вами связывались?? ))

Назад
Угорі