- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не я, адвокат..... !!!!..Ты умничка... я же говорила что все хорошо будет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не я, адвокат..... !!!!..Ты умничка... я же говорила что все хорошо будет
Очень хорошая новость!!!!!!!!!!!!!!!!!Що ж ,можу повідомити...НОТАріус надав документи без підписів та печатків)))(ксерокс).)))))
На наступний місяць знову суд(((( надіємося останній.. і ми СКАСУЄМО виконавче провадження!!!!!!!!!!!
Документи надіслані були в одному екземплярі..(в суд)...
Ніхто не з'явився з їхньої сторони!!!!
Так ,що мої хороші.... Не бійтеся суду,подавайте.... На МФО... Знищуйте їх ...!!!!!
За нами буде перемога...
Дякую всім за підтримку!!!!
Ваші кулачкі і позитивні емоції ДІЮТЬ!!!)))))))))
ОБНІМАЮ ВСІХ!!!! ....
Ты тоже ты де обратилась к нему....Не я, адвокат..... !!!!..
Заміть,для всіх нас!!!!!Очень хорошая новость!!!!!!!!!!!!!!!!!
Заміть,для всіх нас!!!!!
Скажу цІ словА....... ЧМИРІТЬ ЇХ)))))))))))))))

Хто зна..... Що мені в голову стрелить)))))))Если б еще вместе с этим лишить лицензии нотариуса можно было бы-вообще бомба.Поздравляю.
Гарна новина!! Ви молодці!! Я дуже за Вас рада!!Що ж ,можу повідомити...НОТАріус надав документи без підписів та печатків)))(ксерокс).)))))
На наступний місяць знову суд(((( надіємося останній.. і ми СКАСУЄМО виконавче провадження!!!!!!!!!!!
Документи надіслані були в одному екземплярі..(в суд)...
Ніхто не з'явився з їхньої сторони!!!!
Так ,що мої хороші.... Не бійтеся суду,подавайте.... На МФО... Знищуйте їх ...!!!!!
За нами буде перемога...
Дякую всім за підтримку!!!!
Ваші кулачкі і позитивні емоції ДІЮТЬ!!!)))))))))
ОБНІМАЮ ВСІХ!!!! ....

Я подавала у свій,районний,по місцю реєстраціїПАННОЧКА, скажите пожалуйста в какой суд подавать и заяву где писать
Удачи вам, всё будет хорошо,по другому не может быть.Они меня тоже пугают судом,типу дельта м работает от их имени,юрист.Сьогодні суд!!!
Надіюсь останній.!!! Тримайте кулачкі!!!
Здравствуйте. Подскажите как Вы искали адвоката? Кто то посоветовал или сами а интернете? Я в Харькове и не могу найти толкового адвоката.Вони повернуть кошти, тільки після першого суду.Коли буде рішення про призупинення виконавчого провадження...
В мене так було...
Насичення було 2числа.суд 3...
Зарплату отримала 3вже з списаними коштами... Через місяць повернули...
Все буде добре...
Головне гарного адвоката знайти...і не панікувати....)))))
Удач і Вам!!!)))))
Все будет хорошо...держисьСьогодні суд!!!
Надіюсь останній.!!! Тримайте кулачкі!!!
За порадою форумчанки... Але він з нашого району..Здравствуйте. Подскажите как Вы искали адвоката? Кто то посоветовал или сами а интернете? Я в Харькове и не могу найти толкового адвоката.