Призупинення справи

• Автор теми Автор теми YUIIEMPIRE
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 149

YUIIEMPIRE

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
9
Бали
848
YUIIEMPIRE не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить тема, якщо суд ухвалив рішення про призупинення по справі кредитора (компанії яка викупила у МФО кредит) що робити далі, і що це взагалі означає?

Цікавить тема, якщо суд ухвалив рішення про призупинення по справі кредитора (компанії яка викупила у МФО кредит) що робити далі, і що це взагалі означає?
На якій підставі зупинено провадження?

На якій підставі зупинено провадження?
Перебування в ЗСУ в частині яка переведена на воєнний стан (перебуває в зоні бд)
Питання в тому, що всеодно рано чи пізно нарешті настане мир, і я планую вижити, дай Бог, тому і питаю, які дії у такому разі

Останнє редагування:
Перебування в ЗСУ в частині яка переведена на воєнний стан (перебуває в зоні бд)
В ухвалі суду має бути вказано, коли провадження поновиться.
Тоді вже треба думати, як діяти далі.

В ухвалі суду має бути вказано, коли провадження поновиться.
Тоді вже треба думати, як діяти далі.
В ухвалі грубо кажучи вказано, що коли буде скасовано військовий стан або ж я перестану перебувати в ЗСУ, но тут сьогодні я в ЗСУ, відірвало ногу, списався і я вже не в ЗСУ, буде явно не до суду у той момент, тому і питаю до чого готуватись, чи може якось шукати шляхи виходу на представників ТОВ щоб домовитись по тілу?
Чи може хтось знає інші моменти 🤷

В ухвалі грубо кажучи вказано, що коли буде скасовано військовий стан або ж я перестану перебувати в ЗСУ, но тут сьогодні я в ЗСУ, відірвало ногу, списався і я вже не в ЗСУ, буде явно не до суду у той момент, тому і питаю до чого готуватись, чи може якось шукати шляхи виходу на представників ТОВ щоб домовитись по тілу?
Чи може хтось знає інші моменти 🤷
Добрий вечір. Варто подавати було не про зупинку, а щоб справа вирішувалась і тільки "тіло" стягувалось. Я б радила співставити періоди, за які нараховано і коли були в ЗСУ. Також шукати "стандартні" підстави зменшення суми. Одним словом, точно не пускати все на як буде. Якщо надішлете матеріали, проконсультую з огляду на обставини щодо шансів безкоштовно (тільки ж нагадайте, що питання по військовому списаному через таку травму)

Справу зупинили з міркувань, що нам зарплату не підвищили як депутатам і виплат не дали зайвих, ми все-таки нажаль не "обличчя" країни. Затрати з зарплати на виживання займають 70 % +/-, залежить щей від сезону, наразі більше, але всередньому так, тому можливість зняти 2 мін. та виплачувати виконавче провадження банально підриває живучість відділення, не кажучи що звісно персонально мені, у нас зараз нічого безкоштовного майже немає, а чому такий відсоток з зарплати, бо нагадаю, що за 100км від зони бд, прайси на все x3, подекуди й більше, дякую Вам за поміч, буду дійсно мати на увазі, що є до кого звернутися, чесно а ж легше стало, наразі нажаль не можу предоставити всі матеріали через відсутність часу та стабільного підключення інтернету, грубо кажучи зв'язок поганий і поки не вистачає коштів на якісь рухи, а на скільки я зрозумів, маленький запас часу у мене точно є.

Назад
Угорі