Призначено склад суду по бізнес позиці

• Автор теми Автор теми julbil23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 5K
На даний момент у мене є 5 справ на розгляді в першій інстанції. Побачимо, якщо до апеляції дійде. А раніше апеляція не особливо на ці шахрашкині контори.
якщо ви не бачите різниці між бп і рештою, тоді - ну хз . тяжко буде

Підскажіть будь ласка 10.04 призначено склад суду! Коли може відбутися суд і як вони повідомляють коли буде суд
Добрий день. А вони вам пропонували перед цим лояльне закриття? За тіло ітд..?

Щаслива людина
А з роботи можуть звільнити якщо виліплять ВП?
Звісно ні. По суті, яка на роботі кому різниця. Це ж з вашої ЗП кошти відраховуються. Ну трішки клопоту бухгалтерії, але це не привід до звільнення.

Звісно ні. По суті, яка на роботі кому різниця. Це ж з вашої ЗП кошти відраховуються. Ну трішки клопоту бухгалтерії, але це не привід до звільнення.
А можна якось з виконавцем домовитись щоб не знімали з ЗР,а я сама тих 20 % платити буду ?

По отзывам на форуме с бизнес позикрй сложно судится так что мой вам совет найдите хорошего проверенного адвоката, чтобы помог вам уменьшить их хотелки
Вчора доречі теж отримала рішення суду, все таки вони своє отримали( чого і потрібно було чекати, тому тепер надіюся лише на адекватного виконавця, з яким хоч про щось можна домовитися
Ще очікую на рішення по к.к, з тими можна поборотися)

Вчора доречі теж отримала рішення суду, все таки вони своє отримали( чого і потрібно було чекати, тому тепер надіюся лише на адекватного виконавця, з яким хоч про щось можна домовитися
А коли призначають виконавця,через який термін

Сочувствую, зато на одного кредитора меньше) хотя печаль конечно что они получили что хотели удачи вам с кредит кассой

А коли призначають виконавця,через який термін
Через місяць після рішення здається
Сочувствую, зато на одного кредитора меньше) хотя печаль конечно что они получили что хотели удачи вам с кредит кассой
Дякую, ну за свої помилки потрібно відповідати( якби цього не хотілося, можливо навчить чогось

подали в суд позыка( брал кредит в 21 году) . я понял они выиграют дело . что грозит мне? с зарплаты будут процент забирать? не было судов и это последняя кантора , которая у меня осталась

подали в суд позыка( брал кредит в 21 году) . я понял они выиграют дело . что грозит мне? с зарплаты будут процент забирать? не было судов и это последняя кантора , которая у меня осталась
Вы защищаться планируете?

нет . по форуму понял что бесполезно . хочу просто знать что после суда ждет
Арестуют имущество то есть не сможете его продать или подарить и будут высчитывать процент с зарплаты насколько я помню 20%

Назад
Угорі