Прийшов лист.

• Автор теми Автор теми Наталія1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 912

Наталія1993

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
22
Бали
5065
Наталія1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло пісьмо,що мене продали Таліон плюс, і що готовлять заяву до Печерського суду,що тепер можна очікувати??

Прийшло пісьмо,що мене продали Таліон плюс, і що готовлять заяву до Печерського суду,що тепер можна очікувати??
Мне також їм продали але нарахунок суду нічого не було. Може розвод?! Ну а так дзвінки вам та близьким ну стандарт. Я їм сказала щоб договір прислали, дають з вересня. Ну і мороз мороз.
Ну і перевірте себе на судовій владі.

IMG_20191130_205846.webp
IMG_20191130_205838.webp

Ось таке прийшло

Ждать повестку в суд и искать юриста
:sarcastic: :sarcastic: юморист
очикуйте что скоро предложат закрыть за тело. ну или отстанут вовсе если поймут что с вас не так то просто стряси денежки

Сьогодні прийшло смс ,що манівео продало договір Талліону і це після того,як оплатив тіло кредиту в манівео хоч казали,що спишуть відсотки,як діяти не підкажете чекаю дзвінок від Талліону на гарячій лінії Талліону сказали чекати на дзвінок
Сьогодні прийшло смс ,що манівео продало договір Талліону і це після того,як оплатив тіло кредиту в манівео хоч казали,що спишуть відсотки,як діяти не підкажете чекаю дзвінок від Талліону на гарячій лінії Талліону сказали чекати на дзвінок
Надіслав документи що підтверджують що я військовослужбовець

Назад
Угорі