Прийшов лист від КУ ЄКГ

• Автор теми Автор теми Genio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Genio

Читач
Дописи
280
Реакції
109
Бали
2625
Genio не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім добрий вечір. Сьогодні по місцю реєстрації прийшов лист від компанії КУ ЄКГ, яка представляє Єврогроші. Шо це за фірма, як сприймати цей лист. На форумі не знайшов інфи про цю компанію.

Всім добрий вечір. Сьогодні по місцю реєстрації прийшов лист від компанії КУ ЄКГ, яка представляє Єврогроші. Шо це за фірма, як сприймати цей лист. На форумі не знайшов інфи про цю компанію.
Вчера тоже пришло письмо от них, пошло на костер. Хорошо горело.

може продали комусь , а що в листі ?

У меня таких писем за 3 месяца целая папка накопилась, пишут письма с фотками цюрмы и Образцы приглашения в суд на 12.00...

Ппц, письмо пришло не понятно от кого... Что делать? Надо этому непонятно кому дать в рыло.... Повестка в суд... Все, другое письмо в топку.... А суд выиграем!!!!!!

У Вас проблема.
КУ ЄКГ це серйозна контора. Вони працюють під КА ВКБЦР.
Тому краще заплатити, інакше страшно навіть уявити що буде...
Інформації на форумі про них немає- вони засекречені. Ваш пост думаю теж скоро пропаде. Ці хлопці працюють по-дорослому!

У Вас проблема.
Інформації на форумі про них немає- вони засекречені. Ваш пост думаю теж скоро пропаде. Ці хлопці працюють по-дорослому!
Я перепрошую, це сарказм???

Yurist, с вами всё в порядке?)))

У Вас проблема.
Их невозможно так просто вычислить, я думаю это ПР НГЕКУ, поправьте если не прав....

То просто дехто себе "царем" возомнив
При чем здесь царь? Кто то написал кучу согласных с большой буквы... Все обосрались и забегали? Да это сарказм, и я поддерживаю предыдущего оратора...

При чем здесь царь? Кто то написал кучу согласных с большой буквы... Все обосрались и забегали? Да это сарказм, и я поддерживаю предыдущего оратора...
Ааааа! Подякувала...
Я настільки тонкого гумору не сприймаю...
Людина півроку на форумі, і піднімає таку тему...
Буває...

Что-то мне становится страшновато... Что за новые страшилки от Yurist и Древний? О чем Вы? Их что, действительно нужно бояться? У меня они тоже вроде есть, не помню...

Yurist, а я вже, грішним ділом, подумала, що ви знаєте щось мені невідоме...

Я от страха аж забыла кто у меня вообще есть

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі