Прийшли відопвіді з Нацкому((

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
первый раз нет, а теперь повторно скачала договор из ЛК, прикрепила и скрины самого ЛК
а,я им сразу отправил,перезвонили их кали ..по агенскому которые работают я им все об'яснил че не плачу,ога мне-вижу вы письмо в нац.фин писали,говорю ну да,она спокойно ок,ждем тогда результат хммм
первый раз нет, а теперь повторно скачала договор из ЛК, прикрепила и скрины самого ЛК
меня больше коедит касса и кешбери беспокоет что нацфин по ним отвечает интересно

а,я им сразу отправил,перезвонили их кали ..по агенскому которые работают я им все об'яснил че не плачу,ога мне-вижу вы письмо в нац.фин писали,говорю ну да,она спокойно ок,ждем тогда результат хммм

меня больше коедит касса и кешбери беспокоет что нацфин по ним отвечает интересно
а у меня он даст Бог последний, хочется распрощатся с мфочмо

В одному листі на Мілоан і бистрозайм. На мілоан треба документи пишуть надати належним чином засвідчені копії документів договір квитанції платіжних документів...а хто повинен належним чином засвідчувати копії??? якщо договора добитись неможливою По Бистрозайму не знашли дану установу. По Укркредит фінанс теж документи треба. По Єврогроши нема такої фінансвової установи. По Динеро все вірно нараховано вірно те що пролонгаціями сплати все ок 8900 так що ще я їм винна 14000. мої справи вів І.Невінчаний(((( я в шоці
Если после подписания договора копию документов сразу же вам не отправили на почту то договор можно считать не действительный нто вам скажет каждый юрист

ввдправив запити більше двох місяців тому,а відповіді ще немає,як перевірити стан скарги?

чер енз електронну взаємодію,на сайті нацком
Вам краще передзвонити і уточнити ,Я після відправки телефонувала і вони мені вхідний номер дали і сказали коли очікувати відповідь . А на іншу компанію ,то відповіли що нема мого звернення ,чому ніяк не можу зрозуміти ,мабуть так треба було ,От повторно знову відправляю.

Та же ситуация,пришлите доказательства...и запрос не делал ((
мне теж написав надайте докази, будь ласка з лк надав, поможе не поможе хоть нерви потріпаю, капець змінився уряд може і ці зажимжикають

Та же ситуация,пришлите доказательства...и запрос не делал ((
Ви знаєте, я теж так думала. Я писала і на діючі кредити, і на закриті( своїми словами писала, щоб перевірили на правильність договорів, нарахувань, оплат). Були одні відповіді : надайте докази. А сьогодні така несподіванка : прийшов заказний лист від Кредит плюс зі змістом, що перерахували мої оплати і виявили 2040 переплати. Просять реквізити, заяву. Цього вже не очікувала. Значить Невінчаний працює, але не всі шараги реагують. Кредит каса, Дінеро, Гофінгоу дзвонять дуже часто. Каса до чоловіка добралася.

В одному листі на Мілоан і бистрозайм. На мілоан треба документи пишуть надати належним чином засвідчені копії документів договір квитанції платіжних документів...а хто повинен належним чином засвідчувати копії??? якщо договора добитись неможливою По Бистрозайму не знашли дану установу. По Укркредит фінанс теж документи треба. По Єврогроши нема такої фінансвової установи. По Динеро все вірно нараховано вірно те що пролонгаціями сплати все ок 8900 так що ще я їм винна 14000. мої справи вів І.Невінчаний(((( я в шоці
На рахунок євровешей

Вкладення

• Screenshot_2020-03-03-15-57-06-559_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-03-03-15-57-06-559_com.android.chrome.webp
    37.5 Кб · Перегляди: 31
  • Screenshot_2020-03-03-15-57-25-910_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-03-03-15-57-25-910_com.android.chrome.webp
    47.5 Кб · Перегляди: 34
Назад
Угорі