Прийшли відопвіді з Нацкому((

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
Извеняюсь дико, а как это ,,не знайшли дану установу,, их нет получаеться?
ну наприклад мені гроші вродь би давав Бистрозайм а виходить що у них дві підпільні фірми ТОВ Прості займи і ТОВ Служба миттєвого кредитування . А запит то я зробила в Нацком на Бистрозайм і вони надали відповідь що нема такої фінансової установи в реєстрі.

ну наприклад мені гроші вродь би давав Бистрозайм а виходить що у них дві підпільні фірми ТОВ Прості займи і ТОВ Служба миттєвого кредитування . А запит то я зробила в Нацком на Бистрозайм і вони надали відповідь що нема такої фінансової установи в реєстрі.
Написав в ніц.фін сприводу кашинського ,з 3.000 зараз нарахували 12.800 ,ніякі лояльні умови закриття по договору не пропонувала компанія ,майже 2.5 місяців просрочки ,дзвонять раз в тиждень їхні партнери колектори по агенському договору,питають чому не оплачую,з самою компанію а також з юр.відділом навіть нема про шо говорити стосовно реструктуризації або закриття за тіло + невеликий процент ,чекаю відповідь нац.фіну

Я зрозуміла, що цей Невінчаний їм запроси не робив, бо читала,що у відповіді пишуть, що "ТОВ не надало договір"(наприклад).
Тут важко сказати робив чи не робив. Вони ж можуть і не надати запросто. Те, що інтереси людей не відстоюються, то це однозначно.

Тут важко сказати робив чи не робив. Вони ж можуть і не надати запросто. Те, що інтереси людей не відстоюються, то це однозначно.
Це точно. Звучить так :" Вляпалися, то розхльобуйте".

Нажаль, ви праві. Правди ніде шукати. Ніхто не допоможе. Питання в тому, що треба протриматися, не зламатися. Так іноді накриває, що самій страшно від своїх думок.

Написав в ніц.фін сприводу кашинського ,з 3.000 зараз нарахували 12.800 ,ніякі лояльні умови закриття по договору не пропонувала компанія ,майже 2.5 місяців просрочки ,дзвонять раз в тиждень їхні партнери колектори по агенському договору,питають чому не оплачую,з самою компанію а також з юр.відділом навіть нема про шо говорити стосовно реструктуризації або закриття за тіло + невеликий процент ,чекаю відповідь нац.фіну
я написав, нічого хорошого, дайте доки з додатками, чеки, а ви прикрепили доки?

Я дивився відео на ютубі, Бивший працівник МФО створив свій канал і розказує про ці МФО і всі їхні секрети. То він казав що МФО в домовленості з нацкомфінпослуг. Багато цікавої інформації розказує там
Ссилку на цей канал можна?

Звертаємо увагу, що пунктами 1, 7 частини другої статті 7 Закону України
«Про споживче кредитування» визначено, що дія Закону України «Про споживче
кредитування» не поширюється на договір, укладений на строк до одного місяця та
загальний розмір кредиту за якими не перевищує однієї мінімальної заробітної
плати, встановленої на день укладення кредитного договору.
що це значить, що якщо меньше 4000 то захист прав спож ні прічом

що це значить, що якщо меньше 4000 то захист прав спож ні прічом
Добре якшо буде сума з 3000 тис ,20 тис то теж все добре ?
я написав, нічого хорошого, дайте доки з додатками, чеки, а ви прикрепили доки?
А я немаю шо прикріпляти не було проплат по договору ,якшо і була то можливо 1 ,не пам'ятаю)так а вони якісь порушення знайшли у договорі?

Добре якшо буде сума з 3000 тис ,20 тис то теж все добре ?

А я немаю шо прикріпляти не було проплат по договору ,якшо і була то можливо 1 ,не пам'ятаю)так а вони якісь порушення знайшли у договорі?
я не надавада доки, вони мені написали щоб я їм вислала

Мені теж прийшла відповідь по Майкредіт в теж Невінчаний. Перечитала кілька разів, не все розумію. Може, грамотніший за мене в двох словах, будь ласка!

Вкладення

• Screenshot_2020-02-25-11-43-41-114_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2020-02-25-11-43-41-114_cn.wps.moffice_eng.webp
    333.2 Кб · Перегляди: 50
  • Screenshot_2020-02-25-11-43-52-611_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2020-02-25-11-43-52-611_cn.wps.moffice_eng.webp
    316 Кб · Перегляди: 48
  • Screenshot_2020-02-25-11-44-05-154_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2020-02-25-11-44-05-154_cn.wps.moffice_eng.webp
    304.7 Кб · Перегляди: 51
  • Screenshot_2020-02-25-11-36-51-557_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2020-02-25-11-36-51-557_cn.wps.moffice_eng.webp
    147.5 Кб · Перегляди: 51
Мені теж прийшла відповідь по Майкредіт в теж Невінчаний. Перечитала кілька разів, не все розумію. Може, грамотніший за мене в двох словах, будь ласка!
нічого теж зрозуміти не можу

Назад
Угорі