Прийшли відопвіді з Нацкому((

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
Нацком не регулює відносини між боржником і шарагою, вони їб...ть шарагу у фінансовому аспекті, а з погрозами то в поліцію, кіберполіцію, прокуратуру ...
Я знаю. Але тут задача привернути максимум уваги з різних сторін. Бо ніхто нічим займатися не буде. Поліція каже: у мене таких, як від вас звернень стопка до стелі. Просто не звертайте на це уваги. Я то не звертаю, а от інші люди....

я один раз намагалась дозвонитись на 1545 пів дня дзвонила і нехрена((
Я телефонувала , мама моя телефонувала і без проблем
Я знаю. Але тут задача привернути максимум уваги з різних сторін. Бо ніхто нічим займатися не буде. Поліція каже: у мене таких, як від вас звернень стопка до стелі. Просто не звертайте на це уваги. Я то не звертаю, а от інші люди....
На таку відповідь поліції також можна на 1545, що нічого не роблять, якщо рухати них трохи то притихнуть

А

А подзвонити на 1545 і сказати що Невінчаний зловживає службовим становищем і подати рішення Нацкомфінпослуг в суд на оскарження
Ідея хороша, але це треба, щоб всі люди писали. Комплексно так сказати.
Я телефонувала , мама моя телефонувала і без проблем

На таку відповідь поліції також можна на 1545, що нічого не роблять, якщо рухати них трохи то притихнуть
Згодна.

Нацком с ними доле, посмотрите видео в одной из тем форума... Там все понятно становится
Название темы : Смотреть всем, без коментов, есть полезные советы

Моя мама щаи
Ідея хороша, але це треба, щоб всі люди писали. Комплексно так сказати.

Згодна.
Моя мама зателефонувала на 1545, що до її телефонують і через три дні викликати у наш відділ поліції, на що слідчий також сказав,що в них таких заяв до потолка, вийшла і подзвонила ще раз на 1545 на бездіяльність слідчого і дзвінки до її припинилися

В одному листі на Мілоан і бистрозайм. На мілоан треба документи пишуть надати належним чином засвідчені копії документів договір квитанції платіжних документів...а хто повинен належним чином засвідчувати копії??? якщо договора добитись неможливою По Бистрозайму не знашли дану установу. По Укркредит фінанс теж документи треба. По Єврогроши нема такої фінансвової установи. По Динеро все вірно нараховано вірно те що пролонгаціями сплати все ок 8900 так що ще я їм винна 14000. мої справи вів І.Невінчаний(((( я в шоці
Еврогроши по другому называются. Пишите через урядову гарячу линию. Там можно прикрепить к обращению до пяти файлов, либо заархивируйте и скиньте архивом. Они все перенаправят.

Я теж зверталася. Теж Невінчаний. По Укрпозиці прийшло, що договір без порушень. А по Бистрозайму, що у мене нема з ними договору. А по інших щось поприсилав у пустих архівах, які не роспаковуються. Можете поділитися зразком звернення у Нацком з приводу погроз від МФО? Я вважаю, що треба неодноразово їх бомбити, щоб хоч якось ворушилися. Бо, як до діла, то усе компетенція когось іншого.
Я теж зверталася. Теж Невінчаний. По Укрпозиці прийшло, що договір без порушень. А по Бистрозайму, що у мене нема з ними договору. А по інших щось поприсилав у пустих архівах, які не роспаковуються. Можете поділитися зразком звернення у Нацком з приводу погроз від МФО? Я вважаю, що треба неодноразово їх бомбити, щоб хоч якось ворушилися. Бо, як до діла, то усе компетенція когось іншого.
Я про погрози писала в тому ж звернені.
Сьогодні прийшла відповідь по Касі. Те ж саме: надайте копію договору,квитанцій... Я ж так і думала - усе під копірку. Знову Невінчаний. Дай Бог йому здоров'я! Місяць чекала. А толку? З понеділка знову будуть ті ж відповіді. Не розумію,як так. Люди писали, що не кріпили доки, і їм допомогли.
А Ви доки прикріплювала?

Останнє редагування:
Я про погрози писала в тому ж звернені.

Сьогодні прийшла відповідь по Касі. Те ж саме: надайте копію договору,квитанцій... Я ж так і думала - усе під копірку. Знову Невінчаний. Дай Бог йому здоров'я! Місяць чекала. А толку? З понеділка знову будуть ті ж відповіді. Не розумію,як так. Люди писали, що не кріпили доки, і їм допомогли.

А Ви доки прикріплювала?
Ні. Але вказувала номер договору, від якого числа, тіло і що вимагають по сумі і в процентному співвідношенні до тіла.

та я не сильно і надіялась то згарячки самі листи поскидала а треба було краще не спішити та хоть договора поскидать їм та скріни оплат робить. ну ще будем пробувати писати вже де зможу з договорами і оплатами... ще повоюємо!!!!
Скажите Вы писали в нацком ещё не по закрытому делу или Вы закрыли кредит а потом написали на возврат денег? Мне кредит касса предложила закрыть за тело в 5к, а у меня пролонгаций было с мая.

Скажите Вы писали в нацком ещё не по закрытому делу или Вы закрыли кредит а потом написали на возврат денег? Мне кредит касса предложила закрыть за тело в 5к, а у меня пролонгаций было с мая.
я писала і на закриту шарагу але прийшла відповідь треба докази прикріплять договора квитанції

Ні. Але вказувала номер договору, від якого числа, тіло і що вимагають по сумі і в процентному співвідношенні до тіла.
Я те саме так само писала, але ще й докази просять. Вказувала ще суму,яку вже заплатила пролонгаціями.

Я те саме так само писала, але ще й докази просять. Вказувала ще суму,яку вже заплатила пролонгаціями.
В такому разі або роздруківки по транзакціям з банку, або чеки з і-boxів. У мене нема ні того, ні того. У мене докази не просили. Взагалі-то, по закону, шарага має чесно все їм надати по договору. Але не в наших випадках.

В такому разі або роздруківки по транзакціям з банку, або чеки з і-boxів. У мене нема ні того, ні того. У мене докази не просили. Взагалі-то, по закону, шарага має чесно все їм надати по договору. Але не в наших випадках.
Я зрозуміла, що цей Невінчаний їм запроси не робив, бо читала,що у відповіді пишуть, що "ТОВ не надало договір"(наприклад).

Я зрозуміла, що цей Невінчаний їм запроси не робив, бо читала,що у відповіді пишуть, що "ТОВ не надало договір"(наприклад).
наверно не робив ніяких запросів тому що відповіді прийшли за 24 днів

Назад
Угорі