Прийшли відопвіді з Нацкому((

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
мне пришел на быстрозайм что нашли нарушения и будет составлен акт. это организация ТОВ "Служба миттєвого кредитування". ЄДРПОУ 38839217
Мне такое же на днях прислали) я им скрин отправляла с письмом от БЗ, где они грозились меня опозорить на каждом столбе в городе и превратить жизнь в сущий кошмар ?

Не
В одному листі на Мілоан і бистрозайм. На мілоан треба документи пишуть надати належним чином засвідчені копії документів договір квитанції платіжних документів...а хто повинен належним чином засвідчувати копії??? якщо договора добитись неможливою По Бистрозайму не знашли дану установу. По Укркредит фінанс теж документи треба. По Єврогроши нема такої фінансвової установи. По Динеро все вірно нараховано вірно те що пролонгаціями сплати все ок 8900 так що ще я їм винна 14000. мої справи вів І.Невінчаний(((( я в шоці
Не отчаивайтесь))) Всё равно решается в суде. По закону тело и 50%а их цыфры это космос. Ваша задача подать на них, либо ждать пока они соизволят. Оплаты ваши уходили в воздух. С подачи хорошей защиты вам их учтут и в тело. Так что носик выше, я думаю их бизнесу скоро придёт крест. Уже почти вся страна в этом дерьме.

Там можна знайти всі платежі і роздрукувати квитанції, я думаю.
якщоплатиш через особистийкабінет то це все.. нічого не докажеш..якщо напряму через приват24 то тоді да тає і назва отримувача і їх код сума дата...

В одному листі на Мілоан і бистрозайм. На мілоан треба документи пишуть надати належним чином засвідчені копії документів договір квитанції платіжних документів...а хто повинен належним чином засвідчувати копії??? якщо договора добитись неможливою По Бистрозайму не знашли дану установу. По Укркредит фінанс теж документи треба. По Єврогроши нема такої фінансвової установи. По Динеро все вірно нараховано вірно те що пролонгаціями сплати все ок 8900 так що ще я їм винна 14000. мої справи вів І.Невінчаний(((( я в шоці
В мене також Невінчаний був. По Євргроші нарахували 95 тисяч і він сказав що помилок не знайшв, в договорі все правильно. І по інших МФО він також написав що всі договора правильні. Таке відчуття що він з ними за одно.

В мене також Невінчаний вів. По Євргроші нарахували 9 тисяч і він сказав що помилок не знайшв, в договорі все правильно. І по інший МФО він також написав що всі договра правильні
це капець як тут людям так списують і договора не відповідають і т.д. а тут виходить що з такими %%%% і все ОК. Буду ще писати і по можливості хоть де є договора то з договорами ще повідправляю. Може попадуть запити вже не до цього чувака(((

якщоплатиш через особистийкабінет то це все.. нічого не докажеш..якщо напряму через приват24 то тоді да тає і назва отримувача і їх код сума дата...
Значить у мене - все. Це просто дурдом. Я не розумію,що робити тепер. Вони ж повинні, подавати звітність оплат. Чому все так?

Люди схаменіться! Якого дідька Ви в той Нацком пишете, невже не розумієте,що вони і сидять там,щоб прикривати ж..и МФО,особливо Невінчаний. Якщо вже маєте бажання кудись писати, то це скарги на Нацком особливо на цього гівнюка, як часто пишуть юристи на форумі, так Ви лише визнаєте ці договори. можете позвонити цьому Невінчаному, робочий номер на сайті є, скаже як і МФО а навіщо ви брали,я вже телефонувала.

Люди схаменіться! Якого дідька Ви в той Нацком пишете, невже не розумієте,що вони і сидять там,щоб прикривати ж..и МФО,особливо Невінчаний. Якщо вже маєте бажання кудись писати, то це скарги на Нацком особливо на цього гівнюка, як часто пишуть юристи на форумі, так Ви лише визнаєте ці договори. можете позвонити цьому Невінчаному, робочий номер на сайті є, скаже як і МФО а навіщо ви брали,я вже телефонувала.
я в шоці!!!! а шо ж робити??? тут же стільки людей пишуть що Нацком поміг????

Я дивився відео на ютубі, Бивший працівник МФО створив свій канал і розказує про ці МФО і всі їхні секрети. То він казав що МФО в домовленості з нацкомфінпослуг. Багато цікавої інформації розказує там

якщо вже й писати в Нацком, то по алгоритму який написав Mercato: спочатку запит в МФО, а потім скарга в Нацком ( якщо надали доки,а це буває рідко,а ні то мотивувати тим що не відповіли на запит, з проханням розібратися без визнання будь-яких договорів). Повірте моєму досвіду ( вже більше року по МФО), що по зразку на сайті зробите лише гірше собі, в мене на кого писала в Нацком були дуже активні і довго не відставали, найкраще працює режим сніжинки, якщо немає чим платити, потім самі пропонуватимуть...

Мою справу вів теж І.Невінчаний. Сьогодні прийшла відповідь по Дінеро. Відповідь : надайте копію договору, квитанції. Де його взяти, якщо в особистому кабінеті немає. Чому ж багато хто писав,що вони їм запрос роблять на документи. Я зрозуміла,що це неправда. Ця особа нічого не робить. Зате разів три написав,що погрози - це компетенція поліції. Я мала надію,але все марно. Писала ще на три шараги в цю ж дату, 26 січня. Буде та сама відповідь, бо докази не прикріплювала. Що робити? Нічого вже не хочеться. Пропонують тіло 8500, заплатила пролонгаціями десь 15000. Писали,що якщо протягом трьох днів не заплачу, то продадуть. Немає справедливості!
Я теж зверталася. Теж Невінчаний. По Укрпозиці прийшло, що договір без порушень. А по Бистрозайму, що у мене нема з ними договору. А по інших щось поприсилав у пустих архівах, які не роспаковуються. Можете поділитися зразком звернення у Нацком з приводу погроз від МФО? Я вважаю, що треба неодноразово їх бомбити, щоб хоч якось ворушилися. Бо, як до діла, то усе компетенція когось іншого.

Я теж зверталася. Теж Невінчаний. По Укрпозиці прийшло, що договір без порушень. А по Бистрозайму, що у мене нема з ними договору. А по інших щось поприсилав у пустих архівах, які не роспаковуються. Можете поділитися зразком звернення у Нацком з приводу погроз від МФО? Я вважаю, що треба неодноразово їх бомбити, щоб хоч якось ворушилися. Бо, як до діла, то усе компетенція когось іншого.
Про погрози я ще не відправляла і це мабуть на поліцію підуть про погрози. а я живу в селі то неохота щоб в поліцію визивали((

це капець як тут людям так списують і договора не відповідають і т.д. а тут виходить що з такими %%%% і все ОК. Буду ще писати і по можливості хоть де є договора то з договорами ще повідправляю. Може попадуть запити вже не до цього чувака(((
Ви можете рішення Нацкомфінпослуг оскаржити в суді

Нацком не регулює відносини між боржником і шарагою, вони їб...ть шарагу у фінансовому аспекті, а з погрозами то в поліцію, кіберполіцію, прокуратуру ...

Про погрози я ще не відправляла і це мабуть на поліцію підуть про погрози. а я живу в селі то неохота щоб в поліцію визивали((
Треба дивитися по ситуації. Взагалі - мороз, кажете, що ви нічого не брали. Нехай доведуть. Бо якщо сильно кошмарять, то треба щось робити.

А
А подзвонити на 1545 і сказати що Невінчаний зловживає службовим становищем і подати рішення Нацкомфінпослуг в суд на оскарження

А

А подзвонити на 1545 і сказати що Невінчаний зловживає службовим становищем і подати рішення Нацкомфінпослуг в суд на оскарження
я один раз намагалась дозвонитись на 1545 пів дня дзвонила і нехрена((

Назад
Угорі