Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Таліону дав знати прийшли листи я надіюсь чергова мукулатура ,але страшновато,я надіюсь що вони лякають,прийшли ксерокопії да ще такі що треба лупу щоб їх прочитати
Таліону дав знати прийшли листи я надіюсь чергова мукулатура ,але страшновато,я надіюсь що вони лякають,прийшли ксерокопії да ще такі що треба лупу щоб їх прочитати
Погано видно предмет договору. Там маж бути вказано ваш номер договору що передається ваші дані. Я їх не бачу а тільки що переступають чи щось таке. Вам це заказним прийшло?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.