Прийшли листи ксерокси

• Автор теми Автор теми Tany3434
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 527

Tany3434

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
51
Бали
68
Tany3434 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Таліону дав знати прийшли листи я надіюсь чергова мукулатура ,але страшновато,я надіюсь що вони лякають,прийшли ксерокопії да ще такі що треба лупу щоб їх прочитати

Вкладення

• IMG_20191223_150655_037.webp
    IMG_20191223_150655_037.webp
    1.1 Mб · Перегляди: 44
  • IMG_20191223_150439_654.webp
    IMG_20191223_150439_654.webp
    1.1 Mб · Перегляди: 38
Таліону дав знати прийшли листи я надіюсь чергова мукулатура ,але страшновато,я надіюсь що вони лякають,прийшли ксерокопії да ще такі що треба лупу щоб їх прочитати
Я може чогось не розумію але я бачу договір між двома компаніями про вас там ні слова. Чи може я недобачаю

Я може чогось не розумію але я бачу договір між двома компаніями про вас там ні слова. Чи може я недобачаю
Да там я в сама погано бачу ксерокс поганий,там тіпа договір факторингу що маніки в Таліону заключили продали мене

Да там я в сама погано бачу ксерокс поганий,там тіпа договір факторингу що маніки в Таліону заключили продали мене
Погано видно предмет договору. Там маж бути вказано ваш номер договору що передається ваші дані. Я їх не бачу а тільки що переступають чи щось таке. Вам це заказним прийшло?

Я извиняюсь, а их так называемая заява подана куда, самим себе или как? Может мне не видно, но в шапке заявы указаны реквизиты талиона

Не треба лупи. Треба сірники або запальничка.
Але під шашлик бажано не розпалювати цим ... може бути не смачним.

Не треба лупи. Треба сірники або запальничка.
Але під шашлик бажано не розпалювати цим ... може бути не смачним.
Це точно))
Я извиняюсь, а их так называемая заява подана куда, самим себе или как? Может мне не видно, но в шапке заявы указаны реквизиты талиона
Да тіпа їм відали,а може самі собі

Назад
Угорі