Прийшли колектори додому

Вбий в гуглі «профессиональный плакальщик». Ця професія ще з Русі пішла, типу збирали льдей і вони оплакували спочившого… зараз люди цю послугу надають платно.
Декому буде якраз.
Вбий в гуглі «профессиональный плакальщик». Ця професія ще з Русі пішла, типу збирали льдей і вони оплакували спочившого… зараз люди цю послугу надають платно.
З приводу Русі можу посперечатись,але гугл каже,що за кордоном досить таки недешева робота

Останнє редагування:
Декому буде якраз.

З приводу Русі можу посперечатись,але гугл каже,що за кордоном досить таки недешева робота
Сперечатись не буду, можливо і так. Тому що дійсно інфа з інтернету. Я не історик ???
Ну вот, можна поїхати і наплакати на пролонгації ?

Ко мне каллы от альфа банка в 2019 приезжали. Не кредит, рассрочка на 18к, пропущено было 3 платежа

Ничего, в дом их естественно никто не впустил. Представились довольно вежливо были. Почему не оплачиваете, почему на связь не выходите.сказали что банк намерян подавать в суд. Что в итоге и сделал альфа. Это была единственная встреча с каллами. Но удивило что реально приходили и всего спустя 3 месяца неоплаты.то делали у вас дома они

ще той боржник, альфа можуть прийти. Дадуть лист і тікать.
Впринципі так само і примат. Ввічливіші за алкоту на вокзалі, яким не вистачає три гривні...

Доброго дня. Нажаль так сталося, що не було можливості платити за використаним кредитним лімітом в Альфа банку, потім почалася війна. За період поки я була без роботи нарахувалися великі відсотки . Розмір крендиту був 17000грн, зараз з відсотками 32.806грн. Прийшло повідомлення що мою справу передали колекторам до ТОВ "КредитЕкспрес". Поки що ніяких дзвінків та листів від них не приходило, але хоч урозуміти що може бути далі. Хось був в подібній ситуації в цими фірмами? Чи можливо в такому випадку закрити тіло кредиту?

Дублюю текст попередньої теми

Мені колектори запропонували пвиплатити дро 26 числа 16000 тисяч. Нажаль на данний момен я не маю такої суми та навряд чи знайду. працівнику я сказала, що пізніше дам відповідь чи згідна я з такими умовами. Але сьогодні до мене за адресою прописки прийшли мордовороти та залякали мою маму. Як бути? Я в страшенній розгубленості....
Открываете. Впускает. Закрываете. Вызываете. Раздувете. Теперь они вам должны

фокс23, рассрочка на 30к.
Пропущено было 6 или 8 месяцев платежей. В том же 19-году. Никто не приходил. Вопрос был закрыт полюбовно.
Просрочка А-Банк - год на момент 19-года, почти 3 года на момент, когда мы с ними полюбовно закрыли вопрос - никто не приходил, даже письма не слали.
Попахивает неадаловом. Ко мне уже должны записыватся и в порядке очереди на прием попадать.

Так что, сударь, что то мне кажется, что вы решили побыть засланным казачком и рассказать про добрых страшных коллекторов, которые из за долгов приходят в дом. Помниться нечто похожее я видел в пopнyxе. Вы уверены, что ничего не перепутали?

Назад
Угорі