Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ніхто.Там что все в масках ходят
Хіба що хворі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ніхто.Там что все в масках ходят
Весна 2020. Перший карантинпри чем есть люди, которые еще в них ходят ???
Я не жаднийНа меньше, чем на почки не соглашайся!
Нема вам віривсе женщины, сначала обнадежила, а потом обломала!
Я так і зрозуміла просто вирішил трішки пошутити
Кого?)?Вас?)Тема вообще не соответствует названию.Пора топить ???
но ми всі тут очікуємо на Марія77Тема вообще не соответствует названию.Пора топить ???
Я ж не кошеня якесь,та не корабель ? Я так й думав,модери разгніваються,що нібито я їм вказую що робити ? Ні,зовсім ні,просто хотів почитати як там наша атакована тс,пролистав купу сторінок,а по темі,як й самої тс нічого не знайшов.Тільки хіхоньки да хахоньки ? Вибачте,що виказав свою думку,прошу мене помилувати,та не топити ?Кого?)?Вас?)

Ну ладна))Плавайте))?Я ж не кошеня якесь,та не корабель ? Я так й думав,модери разгніваються,що нібито я їм вказую що робити ? Ні,зовсім ні,просто хотів почитати як там наша атакована тс,пролистав купу сторінок,а по темі,як й самої тс нічого не знайшов.Тільки хіхоньки да хахоньки ? Вибачте,що виказав свою думку,прошу мене помилувати,та не топити ?![]()
Чисто по-модераторськиНу ладна))Плавайте))?
Ой, тут собралась одна серьезность! А Вам только хихоньки-хахоньки мерещатся ?Я ж не кошеня якесь,та не корабель ? Я так й думав,модери разгніваються,що нібито я їм вказую що робити ? Ні,зовсім ні,просто хотів почитати як там наша атакована тс,пролистав купу сторінок,а по темі,як й самої тс нічого не знайшов.Тільки хіхоньки да хахоньки ? Вибачте,що виказав свою думку,прошу мене помилувати,та не топити ?![]()
Я вообще, три раза прослезился...Ой, тут собралась одна серьезность! А Вам только хихоньки-хахоньки мерещатся ?
Плакал, чтобы не смеяться)Я вообще, три раза прослезился...
Шо з двома почками, а мфо - страдають...Плакал, чтобы не смеяться)
Сльози теж продають?Плакал, чтобы не смеяться)
Так є ж вакансія, називається «Плакальщик» ? то можна сказати, що да, продаютьсяСльози теж продають?
Так. Якщо не биті, не крашені...Сльози теж продають?
Де таке є?Так є ж вакансія, називається «Плакальщик» ? то можна сказати, що да, продаються
Вбий в гуглі «профессиональный плакальщик». Ця професія ще з Русі пішла, типу збирали льдей і вони оплакували спочившого… зараз люди цю послугу надають платно.Де таке є?