Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Де логіка?Де принц??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де логіка?Де принц??
Ужас)Но да ,я ж добра їй бажаю поїде, світ побачить![]()
Нема ,той нема)Де логіка?
Може коня сідлаєУжас)
Нема ,той нема)
А як не схоче?Но да ,я ж добра їй бажаю поїде, світ побачить![]()
Тут проблема скоріше в тому що вони її не захотятьМоже коня сідлає
А як не схоче?

Брехня чистої води Марія 77Доброго дня. Нажаль так сталося, що не було можливості платити за використаним кредитним лімітом в Альфа банку, потім почалася війна. За період поки я була без роботи нарахувалися великі відсотки . Розмір крендиту був 17000грн, зараз з відсотками 32.806грн. Прийшло повідомлення що мою справу передали колекторам до ТОВ "КредитЕкспрес". Поки що ніяких дзвінків та листів від них не приходило, але хоч урозуміти що може бути далі. Хось був в подібній ситуації в цими фірмами? Чи можливо в такому випадку закрити тіло кредиту?
Дублюю текст попередньої теми
Мені колектори запропонували пвиплатити дро 26 числа 16000 тисяч. Нажаль на данний момен я не маю такої суми та навряд чи знайду. працівнику я сказала, що пізніше дам відповідь чи згідна я з такими умовами. Але сьогодні до мене за адресою прописки прийшли мордовороти та залякали мою маму. Як бути? Я в страшенній розгубленості....
Треба провести правильну презентаціюТут проблема скоріше в тому що вони її не захотять![]()
Здесь такие страсти, задержусь тут у вас, послушаюТут проблема скоріше в тому що вони її не захотять![]()
Хіба що вона мовчати буде а я презентувати її ?Треба провести правильну презентацію
Таке щось(Здесь такие страсти, задержусь тут у вас, послушаю
Есть такоеТаке щось(
Ахахахахахахахах))))))))Доброго дня. Нажаль так сталося, що не було можливості платити за використаним кредитним лімітом в Альфа банку, потім почалася війна. За період поки я була без роботи нарахувалися великі відсотки . Розмір крендиту був 17000грн, зараз з відсотками 32.806грн. Прийшло повідомлення що мою справу передали колекторам до ТОВ "КредитЕкспрес". Поки що ніяких дзвінків та листів від них не приходило, але хоч урозуміти що може бути далі. Хось був в подібній ситуації в цими фірмами? Чи можливо в такому випадку закрити тіло кредиту?
Мені колектори запропонували пвиплатити дро 26 числа 16000 тисяч. Нажаль на данний момен я не маю такої суми та навряд чи знайду. працівнику я сказала, що пізніше дам відповідь чи згідна я з такими умовами. Але сьогодні до мене за адресою прописки прийшли мордовороти та залякали мою маму. Як бути? Я в страшенній розгубленості....
Принців не роздають?Таке щось(
Роки йдуть, а "історії" не міняються. За законом жанру, тепер, повинен з'явитися "читач", який напише, що до нього теж вривався "спецназ"... Ну, і хепі енд - прийшлось заплатити борги...Доброго дня. Нажаль так сталося, що не було можливості платити за використаним кредитним лімітом в Альфа банку, потім почалася війна. За період поки я була без роботи нарахувалися великі відсотки . Розмір крендиту був 17000грн, зараз з відсотками 32.806грн. Прийшло повідомлення що мою справу передали колекторам до ТОВ "КредитЕкспрес". Поки що ніяких дзвінків та листів від них не приходило, але хоч урозуміти що може бути далі. Хось був в подібній ситуації в цими фірмами? Чи можливо в такому випадку закрити тіло кредиту?
Как-то слишком все просто. А как же конфискация имущества за долг в 17К? Или например, не было денег, не было имущества, не было ничего, кроме почки, пришлось ее продать и заплатить. И теперь я счастлив без почки, но без Долгов перед альфой!Роки йдуть, а "історії" не міняються. За законом жанру, тепер, повинен з'явитися "читач", який напише, що до нього теж вривався "спецназ"... Ну, і хепі енд - прийшлось заплатити борги...
Ну нет же, я еще в ожидании, как они вывезли маму в лес и она ходит ищет ее… я требую продолжения этой фентези хистори!История закончилась, наверное![]()
Маму в полон віддала і всеКак-то слишком все просто. А как же конфискация имущества за долг в 17К? Или например, не было денег, не было имущества, не было ничего, кроме почки, пришлось ее продать и заплатить. И теперь я счастлив без почки, но без Долгов перед альфой!
Не впершеИстория закончилась, наверное![]()
Как-то слишком все просто. А как же конфискация имущества за долг в 17К? Или например, не было денег, не было имущества, не было ничего, кроме почки, пришлось ее продать и заплатить. И теперь я счастлив без почки, но без Долгов перед альфой!
Всю интригу испортили... Ходи с такими в кино...
Как-то слишком все просто. А как же конфискация имущества за долг в 17К? Или например, не было денег, не было имущества, не было ничего, кроме почки, пришлось ее продать и заплатить. И теперь я счастлив без почки, но без Долгов перед альфой!
Ну нет же, я еще в ожидании, как они вывезли маму в лес и она ходит ищет ее… я требую продолжения этой фентези хисто
а тепер шукає покупця на почку ,щоб продати і викупити маму з полонуМаму в полон віддала і все