Прийшли колектори додому

Марія77

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
Марія77 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Нажаль так сталося, що не було можливості платити за використаним кредитним лімітом в Альфа банку, потім почалася війна. За період поки я була без роботи нарахувалися великі відсотки . Розмір крендиту був 17000грн, зараз з відсотками 32.806грн. Прийшло повідомлення що мою справу передали колекторам до ТОВ "КредитЕкспрес". Поки що ніяких дзвінків та листів від них не приходило, але хоч урозуміти що може бути далі. Хось був в подібній ситуації в цими фірмами? Чи можливо в такому випадку закрити тіло кредиту?

Дублюю текст попередньої теми

Мені колектори запропонували пвиплатити дро 26 числа 16000 тисяч. Нажаль на данний момен я не маю такої суми та навряд чи знайду. працівнику я сказала, що пізніше дам відповідь чи згідна я з такими умовами. Але сьогодні до мене за адресою прописки прийшли мордовороти та залякали мою маму. Як бути? Я в страшенній розгубленості....

Як прийшли так і уйшли.
Мамі скажіть, що в таких подальших ситуаціях потрібно викликати поліцію.
Якщо немає грошей - не платіть.

Доброго дня. Нажаль так сталося, що не було можливості платити за використаним кредитним лімітом в Альфа банку, потім почалася війна. За період поки я була без роботи нарахувалися великі відсотки . Розмір крендиту був 17000грн, зараз з відсотками 32.806грн. Прийшло повідомлення що мою справу передали колекторам до ТОВ "КредитЕкспрес". Поки що ніяких дзвінків та листів від них не приходило, але хоч урозуміти що може бути далі. Хось був в подібній ситуації в цими фірмами? Чи можливо в такому випадку закрити тіло кредиту?

Мені колектори запропонували пвиплатити дро 26 числа 16000 тисяч. Нажаль на данний момен я не маю такої суми та навряд чи знайду. працівнику я сказала, що пізніше дам відповідь чи згідна я з такими умовами. Але сьогодні до мене за адресою прописки прийшли мордовороти та залякали мою маму. Як бути? Я в страшенній розгубленості....
Кредит експрес ,здається їм передають на прозвін)?
І ходити вони нікуди не ходять.
Тим більше залякувати когось?
Це до кого приходили?
Бо якось сумбурно написано.

Кредит експрес ,здається їм передають на прозвін)?
І ходити вони нікуди не ходять.
Тим більше залякувати когось?
Це до кого приходили?
Бо якось сумбурно написано.
За адресою моєї прописки проживає моя мама. Приїхати та погрожували їй, вимагали гроші

я ні, ввечері поїду до мами і буду розбиратися з деталями
Я повірю,що дзвінками замучили всіх і вся.І подзвонили,з погрозами)Ось мама і до малювала картину)))
Ну ви уявіть,без паніки?що хтось приїхав і погрожує))
Це ж як мінімум можна без штанів залишитись))
Можливо у вас зла собака??

Але сьогодні до мене за адресою прописки прийшли мордовороти та залякали мою маму. Як бути? Я в страшенній розгубленості....
Вони якось представилися? Також цікаво, якусь макулатуру залишили?..

Ну мені фінфорси погрожували всіх вбити, як і моїм колегам по роботі, але потім так мило і дружно запропонували тіло, навіть з паскою поздоровили) але тільки по телефону все. Зараз не 90ті, а тим паче війна, а вдруг у вашої мами зі зброєю військовий:))

Може мордовороти були у камуфляжі?

Ну мені фінфорси погрожували всіх вбити, як і моїм колегам по роботі, але потім так мило і дружно запропонували тіло, навіть з паскою поздоровили) але тільки по телефону все. Зараз не 90ті, а тим паче війна, а вдруг у вашої мами зі зброєю військовий:))
Да впевнена,що наплели по телефону різного)А мама,уже тисне на доньку,щоб закрила кредит)))

Можливо у вас зла собака??
Анекдот згадав, коли дуже-дуже прискіпливий відвідувач ресторану дістав офіціанта:
- а чи є в меню дика качка?
- ні, але спеціально для Вас можемо розізлити домашню.

Ну тоді наврядчи хтось приїзжав. Зараз ТЦКашники при в'їзді в місто і виїзді з міста штампують чоловікам повістки.
Скоріше за все мамі просто набридли дзвінки і вона придумала історію про їздунів.

Ну тоді наврядчи хтось приїзжав. Зараз ТЦКашники при в'їзді в місто і виїзді з міста штампують чоловікам повістки.
Скоріше за все мамі просто набридли дзвінки і вона придумала історію про їздунів.
Або з сусідів когось за бібікали)))І приходив по скандалити)

Назад
Угорі