Прийшло з нацкома тільки що

• Автор теми Автор теми Roman270888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Roman270888

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
37
Бали
5125
Roman270888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Виходить що закони діють з 1 березня от тільки шараги забили на закон. Виходить що краще подавати в суд чим в нацком писати але з чим туди іти договорів ніхто не дає. Я в шоціo_Oo_O:help:

Вкладення

• IMG_20200508_113019.webp
    IMG_20200508_113019.webp
    197.1 Кб · Перегляди: 189
  • Screenshot_2020-05-08-11-29-01-545_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    Screenshot_2020-05-08-11-29-01-545_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    338.5 Кб · Перегляди: 183
  • Screenshot_2020-05-08-11-29-16-946_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    Screenshot_2020-05-08-11-29-16-946_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    91.4 Кб · Перегляди: 169
Виходить що закони діють з 1 березня от тільки шараги забили на закон. Виходить що краще подавати в суд чим в нацком писати але з чим туди іти договорів ніхто не дає. Я в шоціo_Oo_O:help:
Це бачу Невінчаний розглядав. Ви відправте ще раз скаргу може до когось другого попаде бо цього Невінчаного вже мфо давно купили!

Я теж писала , вчора мені прийшов лист з міського відділу національної поліції, карного розшуку, що заява прийнята до розгляду. Про результати будете повідомлені особисто. Не знаю, чого чекати. У когось була така історія?

Мне вчера тоже пришло. Тоже Невинчаный рассматривал моё заявление по смартивей. Куча воды, толком ничего не ответил.

Я теж писала , вчора мені прийшов лист з міського відділу національної поліції, карного розшуку, що заява прийнята до розгляду. Про результати будете повідомлені особисто. Не знаю, чого чекати. У когось була така історія?
Пообщаєтесь з учасковим і всьо на цьому. Участкавий сказав що таким незаймаються звиртався до суду
Мне вчера тоже пришло. Тоже Невинчаный рассматривал моё заявление по смартивей. Куча воды, толком ничего не ответил.
Толк є там написано про те що проценти з першого березня незаконні

Это только начало, скорее всего по истечении месяца пришлют отписку, что мы не нашли состава преступления, но вы можете пожаловатьмя прокурору и следственному судье

Пообщаєтесь з учасковим і всьо на цьому. Участкавий сказав що таким незаймаються звиртався до суду

Что значит не занимаються, они обязаны принять заявление если это по их части: угрозы, преследование, вымогательство и.т.д.

Ні , відсотки потрібно платити , йде мова про штрафи, пені і подвійні відсотки .

Я первую заяву написал отнес участковому за колажи, угрозы, назнанивание друзьям и.т.д. они не дали ход делу, попробовал написал на "Урядовий контактний центр" посмотрим что они скажут. если не отреагируют буду писать уполномоченному ВР и на имя Президента. Полистаю кому еще можно...

Roman270888, а можна запитати, яку заяву Ви писали до Нацкомфіну? Тому що мені теж треба до них звернутися. Чи можливо заяву треба з юристом складати?

В конце письма, были такие строки. Кто знает, кто это? Хоть бы телефон оставили.
У зв’язку із зазначеним, стосовно захисту персональних даних пропонуємо
звернутись до Уповноваженого (вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008).

Походу он стандартные отписки кидает и особо не заинтересован разбираться
В конце письма, были такие строки. Кто знает, кто это? Хоть бы телефон оставили.
У зв’язку із зазначеним, стосовно захисту персональних даних пропонуємо
звернутись до Уповноваженого (вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008).

Вкладення

• Screenshot_20200508-123558_Chrome.webp
    Screenshot_20200508-123558_Chrome.webp
    84.7 Кб · Перегляди: 131
Taty@na, заява з форуму в розділі документи
alexdebet, іншого виходу немає тільки через суд но з чим туди іти якщо договору немає
Я наданий момент вообще в ах..ї штурмують не тільки шараги но і банки. Я на шараги покищо забив а от з банками що робити незнаю :bad: :bad:

Останнє редагування:
Судячи з відповіді, проблема в ідіотському запиті.
Новачки в мене питання? Ви крім флуду в форумі поради юристів і знаючих людей читали? Я вже не кажу про закони. Перед тим як щось писати

alexdebet, іншого виходу немає тільки через суд но з чим туди іти якщо договору немає
Я наданий момент вообще в ах..ї штурмують не тільки шараги но і банки. Я на шараги покищо забив а от з банками що робити незнаю :bad: :bad:
Так, у багатьох договір неможливо допроситись, а в особистому кабінеті він дивним чином зник. У мене так з качайгроші та кредиткасою. А взагалі 10 мікрозаймів, уже по всім просрочка, але були пролонгації і в деяких по цим пролонгаціям уже суттєва переплата. Ось думаю писати в Нацкомфін, може хочаб зупинити нарахування відсотків. Зараз нічого не сплачую. Навіть не знаю що буде далі.

у меня тоже самое. Найдете решение, поделитесь, пожалуйста

У мене проблеми з Манівео. Писала вже не раз. Брала 20.000 повернула більше 46.000. написала в Нацкомфінпослуг, прислали відповідь,щоб надала їм копії всього. Зараз піду відправляти. Продали Таліон+ вже лист на адресу реєстрації прислали,плати 17 тис або суд. Заходжу в кабінет Манівео,там і досі відсотки за нараховують. До цього їм писала як так і Таліону винна і вам,пишуть нам ви не винні,але нараховують. Відправлю договір і пролонгації,оплати в Нацкомфінпослуг,побачу,що буде

У мене проблеми з Манівео. Писала вже не раз. Брала 20.000 повернула більше 46.000. написала в Нацкомфінпослуг, прислали відповідь,щоб надала їм копії всього. Зараз піду відправляти. Продали Таліон+ вже лист на адресу реєстрації прислали,плати 17 тис або суд. Заходжу в кабінет Манівео,там і досі відсотки за нараховують. До цього їм писала як так і Таліону винна і вам,пишуть нам ви не винні,але нараховують. Відправлю договір і пролонгації,оплати в Нацкомфінпослуг,побачу,що буде
Я отправляла в нацком на манивео, со всеми пролонгациями, договор, скрин кабинета сегодня пришёл ответ что пришлите договора, бред какой-то

Назад
Угорі