Tengo Прийшло від мілоан. Можливо списання до тіла і реструктуризація як раніше?

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 4K
Добрий ранок, чи можуть тенго відкрити виконавче провадження?? Подзвонили сказали, що 27 днів протермінування, що неодноразово попереджали, що якщо питання не буде вирішено, чи не оформлена реструктуризація, то будуть наслідки. І типу передають у юр відділ….
Врут, МФО не может открыть виконавче впровадження

Добрий ранок, чи можуть тенго відкрити виконавче провадження?? Подзвонили сказали, що 27 днів протермінування, що неодноразово попереджали, що якщо питання не буде вирішено, чи не оформлена реструктуризація, то будуть наслідки. І типу передають у юр відділ….
Нічого не буде

Ні,не можуть. Для відкриття виконавчого провадження треба щоб вони пішли до суду і суд був повністю на їх стороні. А про юр відділ забудьте. Мій кредит в Мілоан(теж саме,що і Тенго) вже більше двох років в так званому юр відділі.

Підскажіть будь-ласка, це реструктуризація? Хоча пишуть ,що борг по відсотках спишуть

Вкладення

• Screenshot_20240508-131426_Chrome.webp
    Screenshot_20240508-131426_Chrome.webp
    86.1 Кб · Перегляди: 122
Вони пишуть ,що якщо заплачу цей платіж кредит закриють...трошки не розумію, дали три дні на це
Щоб вони не прописали це як "пролонгація"( продовження кредиту )... відсотки може і спишуть, а тіло залишиться.
Якщо вам підходить сума до сплати, так їм і скажіть : закриваю за 8к, але надішліть мені гарантії у вигляді гарантійного листа,
про те, що "в разі погашення мною ххххгрн до хххх числа борг буде закритий і у вас будуть відсутні будь-які претензії."

Щоб вони не прописали це як "пролонгація"( продовження кредиту )... відсотки може і спишуть, а тіло залишиться.
Якщо вам підходить сума до сплати, так їм і скажіть : закриваю за 8к, але надішліть мені гарантії у вигляді гарантійного листа,
про те, що "в разі погашення мною ххххгрн до хххх числа борг буде закритий і у вас будуть відсутні будь-які претензії."
Дякую велике.Тоді почекаю до тіла в мене воно 5 тисяч.

Добрый день. Как ведёт себя амиго в просрочке
Добрый день у меня тоже просрочки дней 7 вроде только звонят мне но трубку не беру .
Не могу найти про них информацию .
Жду что будут дальше.

Підскажіть будь-ласка, скільки в них по часу діє пропозиція щодо тіла + 1000 відсоток ?

Добрый день у меня тоже просрочки дней 7 вроде только звонят мне но трубку не беру .
Не могу найти про них информацию .
Жду что будут дальше.
Тут багато інформації про них..з часом пропонують тіло +1000 гривень відсоток

Назад
Угорі