Прийшло від Delta M

• Автор теми Автор теми Антік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Антік

Читач
Дописи
21
Реакції
7
Бали
128
Антік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто підкаже, як себе вести?Повідомляємо, що одразу після отримання виконавчого напису, Ваша справа буде передана у приватну виконавчу службу, для відкриття виконачого провадження та оперативного стягнення боргу 7749 грн., перед ФК «Monetka» , у примусовому порядку. Термін оплати - 48 годин.0800210005
Прийшло від Delta M

Хто підкаже, як себе вести?Повідомляємо, що одразу після отримання виконавчого напису, Ваша справа буде передана у приватну виконавчу службу, для відкриття виконачого провадження та оперативного стягнення боргу 7749 грн., перед ФК «Monetka» , у примусовому порядку. Термін оплати - 48 годин.0800210005
Прийшло від Delta M
Скільки просрочка у Вас ?

Доброго дня!
Наскільки я знаю дельта це група компаній, кожен підрозділ це окремат ТОВка.
Станом на 2019 рік, офіс знаходився на м. чернігівська відразу за новусом.
Там наче сидять дзвонарі і "кишенькові" приватні виконавці. Ці виконавці займались віджимом боргових автомобілів.
Цілком ймовірно, що там і юридичний відділ який займається справами по споживчим кредитам.
У знайомого ці тварюки віджали машину - відстежили під роботою, поставили якісь замки на колеса і забрали евакуатором. Причому сума боргу була усього десь до 30 тис.

Доброго дня!
Наскільки я знаю дельта це група компаній, кожен підрозділ це окремат ТОВка.
Станом на 2019 рік, офіс знаходився на м. чернігівська відразу за новусом.
Там наче сидять дзвонарі і "кишенькові" приватні виконавці. Ці виконавці займались віджимом боргових автомобілів.
Цілком ймовірно, що там і юридичний відділ який займається справами по споживчим кредитам.
У знайомого ці тварюки віджали машину - відстежили під роботою, поставили якісь замки на колеса і забрали евакуатором. Причому сума боргу була усього десь до 30 тис.
Ото налякали...щось мало віриться

Назад
Угорі