Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Пришло увидомления что оплачено 300 гр. потребує доплати, по ВП а я ничего не платила и с карточки которая под замочком ничего не списано. Что это значит???
Пришло увидомления что оплачено 300 гр. потребує доплати, по ВП а я ничего не платила и с карточки которая под замочком ничего не списано. Что это значит???
У мужа так же появилось,что оплачено 1.500,потребує доплати,после чего карту заблокировали, я то думала эти деньги списали и если замочек в привате то я там не увижу ничего.а сейчас зашла и вижу что деньги то на месте)))и 1.500 ни кто не снимал.если б не ваше сообщение то и не знала бы)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.