Прийшло на роботу повідомлення приватного виконавця про стягнення з доходів громадян

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 714

viki_vr

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
45
Бали
193
viki_vr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов на роботу повідомлення приватного виконавця про стягнення з доходів громадян 20 відсотків з заробітньої плати , постанова від 2019 року . Цей закон новий передбачає поновлення по старим виконавчим проведенням стягнення . І просте цей виконавчий лист звіти про відрахування та інформація про заробітню плату скинути . Якась ж законодавчі підстави , бо замучилась щось шукати , дуже важко розумію в цій темі .

Прийшов на роботу повідомлення приватного виконавця про стягнення з доходів громадян 20 відсотків з заробітньої плати , постанова від 2019 року . Цей закон новий передбачає поновлення по старим виконавчим проведенням стягнення . І просте цей виконавчий лист звіти про відрахування та інформація про заробітню плату скинути . Якась ж законодавчі підстави , бо замучилась щось шукати , дуже важко розумію в цій темі .
Дивно, ви ж юрист ніби...
Закон/постанова від травня цього року дозволяє стягнення з заробітної плати а також арешт рахунків по старим провадженням... це якщо коротенько.
Є декілька тем з цього приводу на форумі, які постійно в топі місяцями були... дивно як ви їх не побачили.

Підстава для відкриття провадження-наявнісь виконавчого листа. Або програний суд,або старий напис нотаріуса
Закон/постанова від травня цього року дозволяє стягнення з заробітної плати а також арешт рахунків по старим провадженням... це якщо коротенько.
Є декілька тем з цього приводу на форумі, які постійно в топі місяцями були... дивно як ви їх не побачили.
[POSTS=5000]Ото такий юрист[/POSTS]

Можна знести напис нотаріуса і все. Які проблеми? Якщо рішення суду - виплатять, або оскаржуйте, якщо рішення заочне.

Не чиатала , бо не стикалась вирішую питання по мірі їх поступлення )!

Ну я поглянула в ркжстрі боржників є це провадження
Підстава для відкриття провадження-наявнісь виконавчого листа. Або програний суд,або старий напис нотаріуса

*** Прихований текст: не можна цитувати. **
Ну це я також зрозуміла . Що тепер арешти і стягнення . Цікавить питання , бо щось не могла знайти , чи я маю право за особу давати приватному виконавцю яку заробітню плату вона отримує . Було лиш повідомлення , самої копії постанови не було

Ну я поглянула в ркжстрі боржників є це провадження

Ну це я також зрозуміла . Що тепер арешти і стягнення . Цікавить питання , бо щось не могла знайти , чи я маю право за особу давати приватному виконавцю яку заробітню плату вона отримує . Було лиш повідомлення , самої копії постанови не було
В Дії бачите провадження? Там має бути постанова з ідентифікатором. Берете отой набір символів і на АСВП,там де доступ сторін, знаходите всі можливі постанови

В Дії бачите провадження? Там має бути постанова з ідентифікатором. Берете отой набір символів і на АСВП,там де доступ сторін, знаходите всі можливі постанови
Ні зайшла в реєстр боржників , ввела прізвище , і вибило . А постанову не маю доступу , бо це на особу прийшло
Ні , юрист плюс фахівець з тендерів . Але ці виконавчі провадження ну ще так добре не розбиралась в цій темі . Поки сама не влізла в борги . Але ще треба іншим людям допомогти . Заодно собі буду знати . Читаю ці закони , і щось аж розпливається мені то все в голові ?

Ні , юрист плюс фахівець з тендерів . Але ці виконавчі провадження ну ще так добре не розбиралась в цій темі . Поки сама не влізла в борги . Але ще треба іншим людям допомогти . Заодно собі буду знати . Читаю ці закони , і щось аж розпливається мені то все в голові ?
Я вам про те, що таку інформацію ( зарплата ) має подавати бугалтер а не ви.

Я вам про те, що таку інформацію ( зарплата ) має подавати бугалтер а не ви.
Та я розумію , що ця інформація в мене відсутня . Алк відповідь я надаю . Тому і питаю , шо скоріш всього треба ці відомості надати
Зрозуміла .
Яка різниця,якщо провадження не закрите
Дякую вам )

Якщо є підстави, звертатись до суду та оскаржувати виконавчий документ (ВНН) або рішення суду.
На час розгляду справи забезпечити позов (зупинити стягнення).

то ви спочатку розберіться самі, потім людям пробуйте допомогти : ) а людям краще звернутись до юриста
Ну тут же є юристи , які саме в цій сфері розуміється . Я і так нічим не зможу допомогти , від мене лиш вамагаєтьчя документи , навіть від бухгалтера . Просто хотіла уточнити , які дії з моєї сторони . Вже допомогли тут .

Ну тут же є юристи , які саме в цій сфері розуміється . Я і так нічим не зможу допомогти , від мене лиш вамагаєтьчя документи , навіть від бухгалтера . Просто хотіла уточнити , які дії з моєї сторони . Вже допомогли тут .
Все добре.
Питайте, допоможем.
Форум саме для цього створений.

Все добре.
Питайте, допоможем.
Форум саме для цього створений.
Та формулу і всім хто ту є респект . Сама в цій лажі з цими боргами . Зато стало адекватніше думати і не переживати

Назад
Угорі