Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ну писали же на форуме умние люди чтоесли пишите в нацком значит все по знаете и тепло и проценти и договор и просрочки. Ихразгоняют ну єтот нацком вот они и оторваться на ваших письмах
ФИО(повністю)
ИНН
Тел.___________________ Улица, №дома, город
индекс
Я, ФИО, підтверджена тиску з боку компанії _______________________
Компанія _____________________ стверджує що кредит мені був виданий на суму 3000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько 17000 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля 20000 грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ____________ №____________________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ _______________ та ФИО. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу __________________________
ФИО(повністю)
ИНН
индекс
Компанія _____________________ стверджує що кредит мені був виданий на суму 3000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько 17000 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля 20000 грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ____________ №____________________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ _______________ та ФИО. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
ФИО(повністю)
ИНН
индекс
встановлено, що ТОВ «ФК «ГЕЛЕКСІ»порушено вимоги законодавства про фінансові послуги, а саме порушено порядок укладання електронного договору, встановлений Законом України«Про електронну комерцію».У зв’язку з вищезазначеним, Нацкомфінпослуг складено акт про правопорушення, вчинені ТОВ «ФК «ГЕЛЕКСІ»на ринку фінансових послуг від 16.09.2019 No 1562/16-5/15.За результатами розгляду справи про правопорушення Нацкомфінпослуг буде прийняте рішення згідноз чинним законодавством, інформацію про яке буде розміщено на офіційному сайті Нацкомфінпослуг (www.nfp.gov.ua) в установленому порядку. Також інформуємо, щодо правових наслідків порушення порядку укладання та підписання електронного договору, визначеного статтями 11 та 12 Закону, то такий договір не може бути прирівняний до договору, укладеного в письмовій формі, у зв’язку з цим, не створюватиме юридичних наслідків, крім тих, що пов’язані з йогонедійсністю.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.