Прийшла повістка до суду та позовна заява від "Фінансово -кредитного супермаркету"

• Автор теми Автор теми kot062@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

kot062@

Читач
Дописи
11
Реакції
5
Бали
1760
kot062@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, прийшла повістка до суду та позовна заява від "Фінансово -кредитного супермаркету " на повернення суми 100 тисяч, завтра суд, не знаю що робити. Підскажіть в когось була така ситуація?

прийшла повістка до суду та позовна заява від "Фінансово -кредитного супермаркету "
Якщо пройшов лист від суду, то оберайте юриста і він підготує Вам відзив на їх позовну заяву))
якщо лист від кредитора, то можете його викинути і забути))

Доброго ранку, прийшла повістка до суду та позовна заява від "Фінансово -кредитного супермаркету " на повернення суми 100 тисяч, завтра суд, не знаю що робити. Підскажіть в когось була така ситуація?
А Ви впевненні,що це повістка,а незвичайний лист-лякалочка?

Скоріше за все ця лякалка. Але для свого спокою перевірте за своїм прізвищем на судовій владі чи не має відкритої справи по вам?

Если это так, то сегодня с адвокатом пишите заяву о переносе заседания для ознакомления с иском

Давеча выяснилось что за два года ещё не всё понимают безсмысленнось пролохаций, а тут всего-то пугалки...

Якщо пройшов лист від суду, то оберайте юриста і він підготує Вам відзив на їх позовну заяву))
якщо лист від кредитора, то можете його викинути і забути))
Це повістка і лист про відкриття цивільної справи, думаю де шукати юриста
А Ви впевненні,що це повістка,а незвичайний лист-лякалочка?
Так це реальна повістка

На форумі є список.Я наприклад з Тарасом працюю
Добрий день скажіть будь ласка адвокат Тарас , Ви працюєте з ним дистанційно??? Тобто все ведеться в переписках між ним як адвокатом і кридеторами??
І яка вартістт послуг дякую , чи дійсно є результат , бо завязалась з юристами з ао захист місяць 4500грн гроші на вітер нічого не роблять

Добрий день скажіть будь ласка адвокат Тарас , Ви працюєте з ним дистанційно??? Тобто все ведеться в переписках між ним як адвокатом і кридеторами??
І яка вартістт послуг дякую , чи дійсно є результат , бо завязалась з юристами з ао захист місяць 4500грн гроші на вітер нічого не роблять
Тарас не занимается переписками с МФО по поводу списания задолженности,а работой на этапе суд и ИНН.
А насчёт Захиста,то однозначно отказывайтесь от них,куча отзывов про них есть.Развод на деньги только.
Почитайте пожалуйста..

Дистанційно.Вартісь послуг,напевно по ситуаціях кожного.А з Захист ,Ви протупили.Але ми всі тут такі

Ни в коем случае не надо обращаться к додикам из "Захиста" и "Звильнымо" и им подобным. Железобетонно нет. Они НЕ делают ничего, кроме как тупо высасывают деньги.

И да, а с чего Вы делаете вывод, что это настоящая повестка? Она пришла из суда, заказным письмом, на ней подпись секретаря суда, печать суда? Вместе с ней приложена копия искового заявления и копии материалов, приложенных истцом к иску?
А?

Назад
Угорі