Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:Всім привіт!!! Історія в мене така ж як у всіх,взяла кредит віддала,знову взяла,затримали зарплату,взяла для пролонгації і пішло поїхало...Пекло для мене почалося на початку квітня.На просрочку вийшли гоуфінгоу,єврогроші ,кредит 7,алекскредіт,соскредіт.Через карантин залишилась без роботи,сльози,нерви,страх,шукала гроші хоча б для пролонгації.Кредит 7 почав лякати колекторами,судами ну і всім чим можна,злякалася зробила пролонгацію,дальше пролонгувала алекскредіт і сос кредит і тим самим добавила собі ще 2 шараги.Жила як у пеклі,не спала,не їла,тримала все в собі бо ж розуміла що попереду ще просрочки, а грошей немає,все приплила...Так я прожила два тижні...Одного ранку проснулась,відправила чоловіка на роботу і зрозуміла що я мушу з кимось поговорити бо інакше накладу на себе руки.Подзвонила до тата,розказала,получила звіздюлей,але він мене підтримав.Сказав поміняти сімку,нічого більше не платити і посилати всіх до суду.Того ж дня пішла до мами,правда сказала, що шахраї понабирали кредитів тепер вимагають грошей,розумію що обманювати погано,але якби сказала правду то її серце би не витримало.Те саме сказала і чоловікові.На душі стало трохи легше.Сьогодні в мене 9 МФО,просрочки 5-33дні.Там де були пролонгації теж пішли просрочки.Місяць часу вже читаю форум,якби знайшла його скоріше то пролонгації би не робила,тільки гроші викинула.Завдяки форуму багато чого зрозуміла,стала сильнішою)))Повний ігнор вийшов сам по собі-загубила стару сім карту ,тепер навіть не знаю що пишуть і чим лякають.В лк не заходжу, короче пропала з радарів не знаю чи це добре чи погано?Електронну пошту поміняла,соц.мережі закрила,вайбер перевстановила-це вже я прочитала на форумі))).Часом ще накриває встаю з ранку і кожного дня думаю що сьогодні почнеться штурм МФО.Погано звичайно що загубила сімку-тепер не знаю що і як...
держитесь))))Я з Вами згідна, в мене теж буде поступово.Головне що інструктаж для мами провела трубки не брати грошей не платити і не вірити в їхні казки.За тата не переживаю бо раду він собі дасть.
А муж якраз пройде в мене перевірку)поки що він готовий до бою,але хто його знає...
Спасибо. Стараюсь.Александр1997, здорово, я сфоткала і тепер буду періодично читати,так чітко написано
Дякую,стараюсь)головне що я вчасно спиниласьдержитесь))))
Я з Вами згідна, в мене теж буде поступово.Головне що інструктаж для мами провела трубки не брати грошей не платити і не вірити в їхні казки.За тата не переживаю бо раду він собі дасть.
А муж якраз пройде в мене перевірку)поки що він готовий до бою,але хто його знає...

это да, у меня 7 мфо, везде просрочка по 2 мес. активные очень алексы. остальные более менее спокойные...Дякую,стараюсь)головне що я вчасно спинилась
Хіба ще візьму щоб шараги скоріше обанкротились)))теж шуткуюВы должны чтобы вступить в нашу братскую секту еще взять пару кредитов)) у вас их маловато..... Шучу шучу шучу
Рады приветствовать вас
По алексам в мене в мене 5 днів просрочки но до бою готова,нічого не знаю,нічого не брала,договору в мене нема і хто ви взагалі такі?)это да, у меня 7 мфо, везде просрочка по 2 мес. активные очень алексы. остальные более менее спокойные...
Дуже пригодиться,дякую,візьму на заміткуВідповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
➡Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠➡Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
Дзвонити Вам кожен день.
Приходити до Вас додому.
Набридати.
Вимагати від Вас сплати грошей.
Залякувати Вас та ваших близьких.
Погрожувати Вам та Вашим близьким.
Ображати Вас.
Морально тиснути на Вас.
Викликати у Вас почуття провини.
Використовувати ненормативну лексику до Вас.
Говорити Вам неприємні речі.
Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
Порушувати Ваше приватне життя.
Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
Змушувати Вас підписати якісь документи.
Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
Стаття 189. Вимагання.
Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.
Я думала востановити бо немає інфи що вони там задумують,але з іншого боку тишина ніхто не дзвонить(поки що),в мами кнопочний телефон,а тато живе окремо вони в розводі.Та мама знає як себе вести інструктаж я провела)Симку наверное можно восстановить, второй вопрос - надо ли. Маме может поставить блокиратор звонков? Раз папа в курсе, пусть тихонько организует.
это точноНЕ так страшен черт, как его рисуют, читайте спрашивайте, и не переживайте