Юнга
Форумчанин
- Дописи
- 44
- Реакції
- 24
- Бали
- 283
Юнга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!!! Історія в мене така ж як у всіх,взяла кредит віддала,знову взяла,затримали зарплату,взяла для пролонгації і пішло поїхало...Пекло для мене почалося на початку квітня.На просрочку вийшли гоуфінгоу,єврогроші ,кредит 7,алекскредіт,соскредіт.Через карантин залишилась без роботи,сльози,нерви,страх,шукала гроші хоча б для пролонгації.Кредит 7 почав лякати колекторами,судами ну і всім чим можна,злякалася зробила пролонгацію,дальше пролонгувала алекскредіт і сос кредит і тим самим добавила собі ще 2 шараги.Жила як у пеклі,не спала,не їла,тримала все в собі бо ж розуміла що попереду ще просрочки, а грошей немає,все приплила...Так я прожила два тижні...Одного ранку проснулась,відправила чоловіка на роботу і зрозуміла що я мушу з кимось поговорити бо інакше накладу на себе руки.Подзвонила до тата,розказала,получила звіздюлей,але він мене підтримав.Сказав поміняти сімку,нічого більше не платити і посилати всіх до суду.Того ж дня пішла до мами,правда сказала, що шахраї понабирали кредитів тепер вимагають грошей,розумію що обманювати погано,але якби сказала правду то її серце би не витримало.Те саме сказала і чоловікові.На душі стало трохи легше.Сьогодні в мене 9 МФО,просрочки 5-33дні.Там де були пролонгації теж пішли просрочки.Місяць часу вже читаю форум,якби знайшла його скоріше то пролонгації би не робила,тільки гроші викинула.Завдяки форуму багато чого зрозуміла,стала сильнішою)))Повний ігнор вийшов сам по собі-загубила стару сім карту ,тепер навіть не знаю що пишуть і чим лякають.В лк не заходжу, короче пропала з радарів не знаю чи це добре чи погано?Електронну пошту поміняла,соц.мережі закрила,вайбер перевстановила-це вже я прочитала на форумі))).Часом ще накриває встаю з ранку і кожного дня думаю що сьогодні почнеться штурм МФО.Погано звичайно що загубила сімку-тепер не знаю що і як...