Holy Shit
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3213
- Реакції
- 4546
- Бали
- 2980
Holy Shit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
С ноября 2021 годаПросрочка сколько?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С ноября 2021 годаПросрочка сколько?
Эх! Тогда мне после сноса тело предложили. На том и разошлисьЯ у них тоже до войны. Но вот только соседке звонили. Все. На этом их силы иссякли
Тоже 7к. Последнее смс от них было в августе, наверное. Полтела.
Оу! Я весной 2020 вышел у них в просрочку, в августе ИН слепили.С ноября 2021 года
Сейчас многие шараги ведут себя совсем не так, как до войны. тот же Талион даже 3их лиц не обзванивает. Только звонки заёмщику.У меня до войны это было.
Тело большое? У меня было 7к ничего не предлагали а ИН влепили.
Ой, это было очень весело....голова моя...а дальше не яКолажі це певно весело) життя мене до такого не готувало
Это вообще весело????голова моя...а дальше не я????Колажі це певно весело) життя мене до такого не готувало
Як довгоПлюсы уже полтела предлагают. Но грошей нема
Це до війни було? І куди, група в вайбері зі всією телефонною книгою?Ой, это было очень весело....голова моя...а дальше не я
Это вообще весело????голова моя...а дальше не я????
Хотів запитати , як довго просрочка ) писав.. і пішов працювати)Як довго
Це до війни було? І куди, група в вайбері зі всією телефонною книгою?
Майже всі як у мене) мені більше всіх задовбує е-гроші і манифорю, то я маю на увазі по оточенню. А я слухавку не беру. В мене 2- 1.5 +- місяці просрочки. Мілоан на автодозвон поставив був по 50 дзвінків у день. Але я таку скаргу в НБУ накатала що вони більше взагалі не звонять. Тільки на електронну пишуть. Е-гроші подзвонили всім кому можна і не можна по тел книзі, а манифою знайшли родичів з якими япо 15 років не говорила (був привід поспілкуватися), для всіх то Мошенніки дзвонять. В смартівей є пів телефонної книги моєї, але місяць ось просрочки поки тільки мені пишуть. майкредіт через 5 днів просрочки розбив на 12 платежів сумму. Тіло і відсоток що набіг. Вийшло 7 тис здаеться то я і погодилась.Всім добрий день!
З МФО зв'язався з початком війни, користувався, сплачував все чітко , без прострочення. Наразі з труднощами в роботі маю 19 МФО , 4 кредити в банках
Список МФО
Selfie 7200
Credit+ 15 000
Mycredit 4500
M4y тіло 7
Credit7 тіло 14300
Зекредит 13600
Банана 10300
Качайгроші 7200
Єгроші 8000
Манівео 15000
Містер кеш 3000
Швидковоші 6400
Sos 1500
Creditcasa 2000
Finsfera 4000
Смартівей 4000
Мілоан 15000
Тенго 15 000
Клік 10 000закрити
Сьогодні перший день прострочки по качайгроші. Вирішив з першого дня "сніжинка" , труколер, без звуку, рідним інструктаж провів, карти банків перевипустив, соцмережі позакривав.
Хочу запитати, хто із перечислених спамить оточенню? Мається на увазі сусідів, контакти телефонної книги.
Чого чекати від МФО з великими тілами? Суд , інн, Коллажи нецензурного содержания? Новий експіріанс для мене)
Я зніс ВК і однокласники , фейсбук інсту закрив) всі пишуть, що єгроші максимально токсичні (Майже всі як у мене) мені більше всіх задовбує е-гроші і манифорю, то я маю на увазі по оточенню. А я слухавку не беру. В мене 2- 1.5 +- місяці просрочки. Мілоан на автодозвон поставив був по 50 дзвінків у день. Але я таку скаргу в НБУ накатала що вони більше взагалі не звонять. Тільки на електронну пишуть. Е-гроші подзвонили всім кому можна і не можна по тел книзі, а манифою знайшли родичів з якими япо 15 років не говорила (був привід поспілкуватися), для всіх то Мошенніки дзвонять. В смартівей є пів телефонної книги моєї, але місяць ось просрочки поки тільки мені пишуть. майкредіт через 5 днів просрочки розбив на 12 платежів сумму. Тіло і відсоток що набіг. Вийшло 7 тис здаеться то я і погодилась.
І подивіця уважно чи всі старі сторінки закрили. Бо я про однокласники забула, не заходила туди років 8. Зайшла їх заблокувати, а там вже гість побував і на наступний день по всіх родичах пройшлися маніфорю
В мене дзвонили кумам матами крили. І чоловіка. Але я не впевнена що це вони. Не представлялися.Я зніс ВК і однокласники , фейсбук інсту закрив) всі пишуть, що єгроші максимально токсичні (
По номеру телефону що на форумі писали люди то е-гроші. Всі номери в них схожіЯ зніс ВК і однокласники , фейсбук інсту закрив) всі пишуть, що єгроші максимально токсичні (
Кумам , чоловіку то таке, ще пів біди, а от лівим людям з телефонної книги не телефонували?В мене дзвонили кумам матами крили. І чоловіка. Але я не впевнена що це вони. Не представлялися.
По номеру телефону що на форумі писали люди то е-гроші. Всі номери в них схожі
Це все є гроші дзвонили. Вони не представляються, щоб не було скарг в НБУ. Я їх легко вичислила.В мене дзвонили кумам матами крили. І чоловіка. Але я не впевнена що це вони. Не представлялися.
По номеру телефону що на форумі писали люди то е-гроші. Всі номери в них схожі
З роботи жіночці дзвонили зі старої чому їй не зрозуміло. Та на чужих людей мені всеодно. Головне щоб в садок до дитини не дзвонилиКумам , чоловіку то таке, ще пів біди, а от лівим людям з телефонної книги не телефонували?
Я на них наклепала скаргу то там виправдань прийшло у відповіді в 10 пунктівЦе все є гроші дзвонили. Вони не представляються, щоб не було скарг в НБУ. Я їх легко вичислила.
Мені Авіра дзвонить і зекредіт з бананом. То Авіра взагалі додумалася сказати, що моя подруга, то я і номер будуть перевіряти. В нас голоси схожі просто.І рахунки мені банківські будуть блокувати. І писали після 20.00. на вайбер. Кредит + взагалі смс шле, що буде примусово стягувати.З роботи жіночці дзвонили зі старої чому їй не зрозуміло. Та на чужих людей мені всеодно. Головне щоб в садок до дитини не дзвонили
Я на них наклепала скаргу то там виправдань прийшло у відповіді в 10 пунктів
А вам код авторизації приходив?Може хто стикався, після початку прострочення хотів знайти в убкі , було написано "багато авторизацій, вхід заблоковано на 72 години" . Зараз хотів ввійти - напис " заблоковано на 30 днів" . Що робиться?)
НіА вам код авторизації приходив?
Что такое снос инн?Не бойтесь звонков. У меня в пик их активности было и 200 звонков в сутки... единственный реальный проблемный момент - садит батарею быстрее, ну и когда по ватсап говоришь, а эти наяривают - может звонок прорваться. Но это не смертельно. Всё остальное исключительно в наших головах))
Настрой у Вас правильный. В лбом случае звонки значительно уменьшаться через месяц, а потом и вообще на нет сойдут.
Мониторинг реестром, готовность к сносу инн, и все будет норм. У меня уже был опыт 1 инн. Все что потребовалось - договор с адвокатом с форума заключитьостальное делалось без моего участия. Снесли, суд.сбо и юр.посощь вернули.
![]()
На період дії воєнного стану це не актуальноЧто такое снос инн?