Щоденник Приймайте в ряди)

• Автор теми Автор теми Magnetic19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 8K

Magnetic19

Читач
Дописи
16
Реакції
1
Бали
3
Magnetic19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім добрий день!
З МФО зв'язався з початком війни, користувався, сплачував все чітко , без прострочення. Наразі з труднощами в роботі маю 19 МФО , 4 кредити в банках

Список МФО
Selfie 7200
Credit+ 15 000
Mycredit 4500
M4y тіло 7
Credit7 тіло 14300
Зекредит 13600
Банана 10300
Качайгроші 7200
Єгроші 8000
Манівео 15000
Містер кеш 3000
Швидковоші 6400
Sos 1500
Creditcasa 2000
Finsfera 4000
Смартівей 4000
Мілоан 15000
Тенго 15 000
Клік 10 000закрити
Сьогодні перший день прострочки по качайгроші. Вирішив з першого дня "сніжинка" , труколер, без звуку, рідним інструктаж провів, карти банків перевипустив, соцмережі позакривав.
Хочу запитати, хто із перечислених спамить оточенню? Мається на увазі сусідів, контакти телефонної книги.
Чого чекати від МФО з великими тілами? Суд , інн, пopнoколлажи? Новий експіріанс для мене)

Всім добрий день!
З МФО зв'язався з початком війни, користувався, сплачував все чітко , без прострочення. Наразі з труднощами в роботі маю 19 МФО , 4 кредити в банках

Список МФО
Selfie 7200
Credit+ 15 000
Mycredit 4500
M4y тіло 7
Credit7 тіло 14300
Зекредит 13600
Банана 10300
Качайгроші 7200
Єгроші 8000
Манівео 15000
Містер кеш 3000
Швидковоші 6400
Sos 1500
Creditcasa 2000
Finsfera 4000
Смартівей 4000
Мілоан 15000
Тенго 15 000
Клік 10 000закрити
Сьогодні перший день прострочки по качайгроші. Вирішив з першого дня "сніжинка" , труколер, без звуку, рідним інструктаж провів, карти банків перевипустив, соцмережі позакривав.
Хочу запитати, хто із перечислених спамить оточенню? Мається на увазі сусідів, контакти телефонної книги.
Чого чекати від МФО з великими тілами? Суд , інн, пopнoколлажи? Новий експіріанс для мене)

Маніфою, єгроші, кредиткаса, швидкогроші, ці будуть задовбувати дуже і вас і родичів, і знайомих і сусідів.
Решта більш менш адеквати

Мені страшно, скільки буде дзвінків в день мені і людям. Сьогодні зранку мені надійшло близько 20 , вже дзвонили мамі)

Мені страшно, скільки буде дзвінків в день мені і людям. Сьогодні зранку мені надійшло близько 20 , вже дзвонили мамі)
Не бійтеся. З часом минеться. Дзвінків буде дуже багато. Але нічого страшного в тому немає.

Мені страшно, скільки буде дзвінків в день мені і людям
:rolleyes:
Ви боїтесь голос із задниці слухавки?
Не говоріть з ними якщо не хочете.
Це не важко.
В мене за 4 роки жодної телефонної бесіди і якось вижив)

Я також за 4 роки жодної бесіди з телефонними агресорами не проводив.
Дзвонили батькам три роки тому і були послані.

До 100, а то и больше. Мой максимум был около 70. Но труколлер делает свое дело. Главные правила : не отвечать на звонки и писульки в Вайбере, на смс не реагировать.в ЛК не заходить. Разве что зайдите в приложение смартивей, там в договоре ,внизу, то ли 10 пункт, то ли 12 список контактов, которые они себе взяли. Кредит касса и милоан звонят очень настойчиво, Манивео по соседям может звонить, кредит плюс автодозвон и смс контактным, мистер кеш по контактным и вам тоже звонит хорошо. Швыдко гроши задолбут всех до зелёных козявок, а егроши и мани 4 ю это главные упыри вашего списка. Там самый неадекват. Почитайте разделы.

До 100, а то и больше. Мой максимум был около 70. Но труколлер делает свое дело. Главные правила : не отвечать на звонки и писульки в Вайбере, на смс не реагировать.в ЛК не заходить. Разве что зайдите в приложение смартивей, там в договоре ,внизу, то ли 10 пункт, то ли 12 список контактов, которые они себе взяли. Кредит касса и милоан звонят очень настойчиво, Манивео по соседям может звонить, кредит плюс автодозвон и смс контактным, мистер кеш по контактным и вам тоже звонит хорошо. Швыдко гроши задолбут всех до зелёных козявок, а егроши и мани 4 ю это главные упыри вашего списка. Там самый неадекват. Почитайте разделы.
Контактний - ліва сімка, по швидковошам і євошам ще немає прострочки, маніфою теж. Нажаль не маю як закрити, зразу би їх відсіяв( дякую!
Я так розумію контакти, які взяв смартівей тепер будуть у всіх шарагах?

Останнє редагування:
Нет. Только у них. Лично моим не звонили, когда была просрочка. Только мне смс и мне робот звонил.
Видите, если контактные это ваша левая симка, то мама тогда каким боком. Предупредите близких друзей и родственников. Для соседей то мошенники звонят, хотя так оно и есть .
Контактний - ліва сімка, по швидковошам і євошам ще немає прострочки, маніфою теж. Нажаль не маю як закрити, зразу би їх відсіяв( дякую!

Я так розумію контакти, які взяв смартівей тепер будуть у всіх шарагах?

Нет. Только у них. Лично моим не звонили, когда была просрочка. Только мне смс и мне робот звонил.
Видите, если контактные это ваша левая симка, то мама тогда каким боком. Предупредите близких друзей и родственников. Для соседей то мошенники звонят, хотя так оно и есть .
Добре, дякую! Ще питання, скільки приблизно потрібно мати коштів на знос інн та юриста в заначці?

Добре, дякую! Ще питання, скільки приблизно потрібно мати коштів на знос інн та юриста в заначці?
впн на час військового часу заборонені, єдине що може бути суд і по його рішенню виконавче провадження буде, але до цього вам ще дуже далеко

Вам ещё рано об этом думать. Даже Я ещё особо не думаю, хотя уже больше года прошло. Мониторю себя на судебной владе. Решайте проблемы по мере их поступления.Ваша главная задача это полный игнор. И собирайте деньги на тела, а кто-то закрывает и за полтела. Кто-то вообще не закрывает. Выбирайте любой вариант.

Ще раз дякую Вам! Можливо є інформація, як часто звонять оточенню ( не рідним)? Може хтось жалівся?

Ще раз дякую Вам! Можливо є інформація, як часто звонять оточенню ( не рідним)? Може хтось жалівся?
Мне кажется кому как....кому в первые дни всем..мне уже где 1,5 где 2 месяца и только мне и родителям
Кому вообще даже родителям не звонят

Всім добрий день!

Список МФО
Selfie 7200
Credit+ 15 000
Mycredit 4500
M4y тіло 7
Credit7 тіло 14300
Зекредит 13600
Банана 10300
Качайгроші 7200
Єгроші 8000
Манівео 15000
Містер кеш 3000
Швидковоші 6400
Sos 1500
Creditcasa 2000
Finsfera 4000
Смартівей 4000
Мілоан 15000
Тенго 15 000
Клік 10 000закрити
Не бойтесь звонков. У меня в пик их активности было и 200 звонков в сутки... единственный реальный проблемный момент - садит батарею быстрее, ну и когда по ватсап говоришь, а эти наяривают - может звонок прорваться. Но это не смертельно. Всё остальное исключительно в наших головах :)))
Настрой у Вас правильный. В лбом случае звонки значительно уменьшаться через месяц, а потом и вообще на нет сойдут.
Мониторинг реестром, готовность к сносу инн, и все будет норм. У меня уже был опыт 1 инн. Все что потребовалось - договор с адвокатом с форума заключить :) остальное делалось без моего участия. Снесли, суд.сбо и юр.посощь вернули.
:)

Маніфою, єгроші, кредиткаса, швидкогроші, ці будуть задовбувати дуже і вас і родичів, і знайомих і сусідів.
Решта більш менш адеквати
Манивео продадут Талиону те всех обзвонят. Маники сами коллажи стряпают неплохо и группы создают.

Не бойтесь звонков. У меня в пик их активности было и 200 звонков в сутки... единственный реальный проблемный момент - садит батарею быстрее, ну и когда по ватсап говоришь, а эти наяривают - может звонок прорваться. Но это не смертельно. Всё остальное исключительно в наших головах :)))
Настрой у Вас правильный. В лбом случае звонки значительно уменьшаться через месяц, а потом и вообще на нет сойдут.
Мониторинг реестром, готовность к сносу инн, и все будет норм. У меня уже был опыт 1 инн. Все что потребовалось - договор с адвокатом с форума заключить :) остальное делалось без моего участия. Снесли, суд.сбо и юр.посощь вернули.
Дякую за підтримку! Коли попав на форум - відчуваю себе впевненіше, спочатку їсти-спати не міг(мабуть як і всі). Вам інн через який термін вліпили?

ИНН сейчас не делают, а вот скажем Кредит Касса в суд повадилась подавать.

Назад
Угорі