Приймайте в ряди

• Автор теми Автор теми PHD
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ви, ФОП? Хай вони переживають.
Наглі вони, самовпевнені. Ну Нічо, я з ними пободаюся ще. Грозили виконавчим написом. Так що обнуляйте рахунки і виводьте все до чого може досягнутися виконавець

Я не скаржилася,,,,,(ПЕРЕТЕРПЕЛА'''')і як говорить мій адвокат. Це правильно.Невизнання ніяких кредитів)))( а їх 20-23)()())'
Милая Панночка, подскажите пожалуйста одну вещь. Яздесь новенькая. Как создать свою тему? И второе-мне наяривают с глобал кредит. Брала 4 тысячи. Просрочка 21 день.насчитали уже 8000.спросили есть ли кто мне может помочь оплатить. Естемьвенно-нет((.я не отказываюсь от долга но с процентами не согласна. Сказала что жду тогда суда на что мне сказали, что оформляют отказ по статье мошенничество. Чего ждать. Разговоры записываю. И при этом сказали что расклеят фото по стодбам с просьбой о помощи в погашении долга. Как быть? Чего ждать?

Ви, ФОП? Хай вони переживають.
Наглі вони, самовпевнені. Ну Нічо, я з ними пободаюся ще. Грозили виконавчим написом. Так що обнуляйте рахунки і виводьте все до чого може досягнутися виконавець
Весь прикол в тому шо я не ФОП, самозайнятий працівник

Милая Панночка, подскажите пожалуйста одну вещь. Яздесь новенькая. Как создать свою тему? И второе-мне наяривают с глобал кредит. Брала 4 тысячи. Просрочка 21 день.насчитали уже 8000.спросили есть ли кто мне может помочь оплатить. Естемьвенно-нет((.я не отказываюсь от долга но с процентами не согласна. Сказала что жду тогда суда на что мне сказали, что оформляют отказ по статье мошенничество. Чего ждать. Разговоры записываю. И при этом сказали что расклеят фото по стодбам с просьбой о помощи в погашении долга. Как быть? Чего ждать?
Статтю про шахрайство це їхні брєдні. Кредити ---це цивільно-правові відносини. До криміналу зовсім не мають відношення.(хіба ,що Ви ,взяли під чужими документи)
Попередити рідних, друзів,контактних,колег,роботодавців(при можливості).
Змінити сімку, не розмовляти з ними ВЗАГАЛІ.
Заблокувати картки ,які були прив'язані до МФО. (З Приватом краще взагалі розпрощатися).
Моніторити себе на сайтах :
Судова влада України
Єдиний реєстр боржників.
Фото ніхто не буде розклеювати)))
Читати форум по всіх своїх МФО.
Допоможемо , підтримаємо

Статтю про шахрайство це їхні брєдні. Кредити ---це цивільно-правові відносини. До криміналу зовсім не мають відношення.(хіба ,що Ви ,взяли під чужими документи)
Попередити рідних, друзів,контактних,колег,роботодавців(при можливості).
Змінити сімку, не розмовляти з ними ВЗАГАЛІ.
Заблокувати картки ,які були прив'язані до МФО. (З Приватом краще взагалі розпрощатися).
Моніторити себе на сайтах :
Судова влада України
Єдиний реєстр боржників.
Фото ніхто не буде розклеювати)))
Читати форум по всіх своїх МФО.
Допоможемо , підтримаємо
Спасибо вам огромное. Вы здесь все, как бальзам на душу. Итак жизнь полёта в П.... Ду так ещё и мфо(сама виновата, не спорю). Спасибо Вам.!

Манівео офігіли трошки, на третій день просрочки вже з карточки гроші хотіли зняти

З початку всю суму боргу хотіли зняти а потім 5 грн пробували
Мне каждый день пытаются снять по 10 грн, но у меня и так там минус, приват обнулил мой кредитный лимит после первой просрочки, так что там и так глубокий минус. Так что могут все пробовать снимать, флаг в руки.

Мне каждый день пытаются снять по 10 грн, но у меня и так там минус, приват обнулил мой кредитный лимит после первой просрочки, так что там и так глубокий минус. Так что могут все пробовать снимать, флаг в руки.

Після просрочки в МФО?

Я не скаржилася,,,,,(ПЕРЕТЕРПЕЛА'''')і як говорить мій адвокат. Це правильно.Невизнання ніяких кредитів)))( а їх 20-23)()())'
а на каком этапе идет работа с вашим адвокатом?
перетерпеть то можно,но надо к какому-то результату прийти..
тоже самое, приват походу в курсе всего..

Кто подскажет мфо продаёт данные о родственниках друг другу?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі