Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
? Хрякните лучше для бодрячка, это лучше всяких словПішли просрочки, манівео, майкредіт, смартівай, лоани, Мілоан, і саме більше кого боюсь бізнес позика, чекаю від вас підбадьорюючих слів!!!
Головне ,з ними не спілкуватися)))Пішли просрочки, манівео, майкредіт, смартівай, лоани, Мілоан, і саме більше кого боюсь бізнес позика, чекаю від вас підбадьорюючих слів!!!
Раз ви на форумі-хначить все буде добре,навчитесь не думать про шараги,готуйтесь до свята,з наступаючим васПішли просрочки, манівео, майкредіт, смартівай, лоани, Мілоан, і саме більше кого боюсь бізнес позика, чекаю від вас підбадьорюючих слів!!!
Я не скаржилася,,,,,(ПЕРЕТЕРПЕЛА'''')і як говорить мій адвокат. Це правильно.Невизнання ніяких кредитів)))( а їх 20-23)()())'ПАННОЧКА, золоті слова, а всим рекомендувати в ігнор і скаржитися.
Можна мнеА жаловаться куда?
Можно Брежневу, и ище я думал этому Галкину
Муж Пугачевойvetal050, Галкин это кто?
Они имеют чилу-только когда вас пугает ситуация,ищут слабое место,будьте скалой и все будет окПішли просрочки, манівео, майкредіт, смартівай, лоани, Мілоан, і саме більше кого боюсь бізнес позика, чекаю від вас підбадьорюючих слів!!!
Смотрите как народ вас веселист...Пішли просрочки, манівео, майкредіт, смартівай, лоани, Мілоан, і саме більше кого боюсь бізнес позика, чекаю від вас підбадьорюючих слів!!!