Приймайте в ряди якщо можна.)

• Автор теми Автор теми Natasha15999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Решайте с банками в первую очередь, в шарагах у вас суммы мелкие, не думаю, что стоит переживать о кредитах по 1,5к. Но это мое мнение, а как известно у шараг логіка отсутствует )

Тут к Вам вопрос- намерены отдавать( когда пойдут на компромис если пойдут шараги) или забьете на них всех!.Банки идут на списание и контакт быстрее хотя по сути теже токо большие шараги.
По поводу моего мнения-взвесить степень риска(оф.работа.зависимость от банков( б.нал расчеты,переводы,карты рабочие) И моральный террор( близких.окружения и т.д) .И тогда принимать решение-что дальше предпринимать...Снежный ком кредитов у вас глобальный.А проценты, штрафы-заоблачные.И погасить их уже нереально.
Чоловікові деякі МФО вже пропонують списати відсотки, так само і в цих буду просити про поступки щоб якось закрити. Єдине чого я не хочу це терору близьких, хоч вони і знають але все ж хвилюються.
Я розумію що допоки я їх закрию, це буде дуже багато пені і дзвінків але залишити також не можу.
Решайте с банками в первую очередь, в шарагах у вас суммы мелкие, не думаю, что стоит переживать о кредитах по 1,5к. Но это мое мнение, а как известно у шараг логіка отсутствует )
Саме так. Є нормальні, які нормально спілкуються, а є такі Дол****би як алєкс кредит, там тіло кредиту 800, і вона звоне і наїжає що я зобов'язана сію сікунду туди скинути. А є такі які кажуть скиньте 100-200 грн десь колись і всьо, входять в положення.

Чоловікові деякі МФО вже пропонують списати відсотки, так само і в цих буду просити про поступки щоб якось закрити. Єдине чого я не хочу це терору близьких, хоч вони і знають але все ж хвилюються.
Я розумію що допоки я їх закрию, це буде дуже багато пені і дзвінків але залишити також не можу.

Саме так. Є нормальні, які нормально спілкуються, а є такі Дол****би як алєкс кредит, там тіло кредиту 800, і вона звоне і наїжає що я зобов'язана сію сікунду туди скинути. А є такі які кажуть скиньте 100-200 грн десь колись і всьо, входять в положення.
Кидать 100-200 гривен не имеет смысла. Эти деньги идут вникуда, просто прибыль компании. Сядьте, распишите себе все долги на листочке. Потом не покрываете их кусками, если это не карта, например, на которой снижаешь лимит. А просто по одному газите, идёте по банкам, когда банки закрыты, начинаете с тех МФО, кто предлагает тело. Закрываете их, и таким образом постепенно задолженность уменьшиться. От того что вы всем подряд Закрываете по 100-200 гривен, теряете намного больше денег, и таким образом это не закончиться никогда, в итоге прийдет к тому что я написал.

Всім привіт. Мене звати Наташа. За форумом спостерігала приблизно тиждень. Для мене все це жах, але почитавши форум ніби трішки заспокоїлась.
Напевно таких як я більше немає. 3 роки назад майбутній чоловік почав лізти в кредити. Почалось банально з приват банку. Взяв кредитку у приваті. Потім почались ці мікрозайми, коли сума набігала велика, взяв у фарварді кредит готівковий і закрив мікро займи. Після чого з'явилася ще кредитна картка альфа банку, потім так склалися обставини що ми залазили в МФО і обратно вилазили. На сьогоднішній день ми знову залізли, але вже гірше, на мені МФО близько 70000 на чоловікові напевно близько 90000, я свої хочу закрити а він свої ні, по деяких я вже вийшла на просрочки близько 15-20 днів. Вже почали дзвонити батькам, дякувати ми їх попередили. Телефон на блокіраторі, але вони вже пишуть на вайбер і телеграм. Мій такий гарний список:
Єврогроші 3300 тіло 2000
Гофінго 1850- тіло1000
Манівео 5150 тіло 4000
Качай гроші 4800 тіло 3000
Алекс кредит 1300- тіло 800
Нові кредити 3000- тіло 1500
Майкредит 1850 тіло 1600
Містер Мані 4900 тіло 3000
Cly 4000 тіло 2000
Авіра кредит 300 тіло 2000
Мані 4ю 1200- тіло 1000
Ваша готівочка 2000 тіло 1300
Мілоан на реструктуризації по 500 грн кожні 14 днів, сума 2500
Екеш 2300 тіло 1400
Глобал кредит 1200 тіло 800
Кредит 7- 1200 тіло 800
Мікрокеш 2250 тіло 1500
Кредит ап 3080 тіло 2000
Єгроші 3700 тіло 2000
Кф юа 2200 тіло 1500
Кредит про 3400
Гроші всім 2800 тіло 2000
Смарті вей 2600 тіло 1900
Зекредит 1600 тіло 1000
У чоловіка ситуація погірше з мфо. Але з цими МФО ще є 3 кредитки в мінусі і два готівкових.
Можливо хтось поможе порадою. Всім велике дякую.
Кешберри не хватает

У Вас ещё всё более менее радужно)
Так что надо не нервничать, а просто планомерно спокойно потихоньку погашать, и да, начинать с банков, и если МФО будут предлогать что то интересное то и их если хотите. У меня к примеру по МФО сумма общая сейчас тоже такая ( если тела брать) , список короче, но сумма идентичная ( набралась больших сумм), да и банки с кредитками в синусах приличных присутствуют.
Так что нас много таких "безответственных должников понабиравшихся кредитов вместо того что б работать"????
Прорвёмся))) и на нашей улице грузовик с карамельками перевернёться)

Либо платить-либо телефонный торрор.3 вариант сменить симку себе,семье и контактным.

Кидать 100-200 гривен не имеет смысла. Эти деньги идут вникуда, просто прибыль компании. Сядьте, распишите себе все долги на листочке. Потом не покрываете их кусками, если это не карта, например, на которой снижаешь лимит. А просто по одному газите, идёте по банкам, когда банки закрыты, начинаете с тех МФО, кто предлагает тело. Закрываете их, и таким образом постепенно задолженность уменьшиться. От того что вы всем подряд Закрываете по 100-200 гривен, теряете намного больше денег, и таким образом это не закончиться никогда, в итоге прийдет к тому что я написал.
Поняла, дякую)
Кешберри не хватает
Він просто не дає мені)
У Вас ещё всё более менее радужно)
Так что надо не нервничать, а просто планомерно спокойно потихоньку погашать, и да, начинать с банков, и если МФО будут предлогать что то интересное то и их если хотите. У меня к примеру по МФО сумма общая сейчас тоже такая ( если тела брать) , список короче, но сумма идентичная ( набралась больших сумм), да и банки с кредитками в синусах приличных присутствуют.
Так что нас много таких "безответственных должников понабиравшихся кредитов вместо того что б работать"????
Прорвёмся))) и на нашей улице грузовик с карамельками перевернёться)
Дякую за такі слова) я чесно кажу думала тільки ми такі)
Ч
Либо платить-либо телефонный торрор.3 вариант сменить симку себе,семье и контактным.
Пропонувала рідним вони відмовляються

1. Якщо зібрались свої закривати, то тільки по хорошій пропозиціїї від МФО, тобто тіло або тіло+50%
(обов'язково з гарантійним листом).
2. В жодному разі не пролонговувати НІЧОГО.
3. Не позичати грошей на закриття будь-якого мфо у родичів/сусідів/кумів/співробітників і т.д.
Немає чим закрити - не закриваєте, чекаєте коли появляться СВОЇ вільні кошти.
4. Попередьте своїх, що можливий телефонний терор, скажіть що боритеся з цим, тому з ними категорично не можна спілкуватися. Ви теж з ними не маєте спілкуватись і випрошувати лояльні умови.
Чекайте на смс, листи із пропозиціями. Як тільки отримаєте на ваш погляд нормальну тоді самі зв'язуйтесь.
.....але, повірте, ваше бажання закрити ці шараги, зникатиме в цьому нелегкому процесі))))

Та яке входять в положення? Ще кредитки то можна закидати по трошки,але не МФО. Не переживайте, вилізете. Я теж дуже хотіла всіх закрити і жити спокійно, а тепер деяких, що найбільше накакали в душу, нема ніякого бажання . Читайте форум, прислухайтеся до порад і все буде добре. Це все тимчасове. Живіть і радійте життю.

1. Якщо зібрались свої закривати, то тільки по хорошій пропозиціїї від МФО, тобто тіло або тіло+50%
(обов'язково з гарантійним листом).
2. В жодному разі не пролонговувати НІЧОГО.
3. Не позичати грошей на закриття будь-якого мфо у родичів/сусідів/кумів/співробітників і т.д.
Немає чим закрити - не закриваєте, чекаєте коли появляться СВОЇ вільні кошти.
4. Попередьте своїх, що можливий телефонний терор, скажіть що боритеся з цим, тому з ними категорично не можна спілкуватися. Ви теж з ними не маєте спілкуватись і випрошувати лояльні умови.
Чекайте на смс, листи із пропозиціями. Як тільки отримаєте на ваш погляд нормальну тоді самі зв'язуйтесь.
.....але, повірте, ваше бажання закрити ці шараги, зникатиме в цьому нелегкому процесі))))
Дякую за поради, буду так робити)
Дя
Та яке входять в положення? Ще кредитки то можна закидати по трошки,але не МФО. Не переживайте, вилізете. Я теж дуже хотіла всіх закрити і жити спокійно, а тепер деяких, що найбільше накакали в душу, нема ніякого бажання . Читайте форум, прислухайтеся до порад і все буде добре. Це все тимчасове. Живіть і радійте життю.
Дякую велике )

Поняла, дякую)

Він просто не дає мені)

Дякую за такі слова) я чесно кажу думала тільки ми такі)
Ч

Пропонувала рідним вони відмовляються
Возможно мелких погасить(тела до 1000)Банки можно попытаться договориться(у меня альфа пару месяцей слали смс типа поняли и простили).Но террор телефонный все равно будет-с такимм колл-вом контор.
Всім привіт. Мене звати Наташа. За форумом спостерігала приблизно тиждень. Для мене все це жах, але почитавши форум ніби трішки заспокоїлась.
Напевно таких як я більше немає. 3 роки назад майбутній чоловік почав лізти в кредити. Почалось банально з приват банку. Взяв кредитку у приваті. Потім почались ці мікрозайми, коли сума набігала велика, взяв у фарварді кредит готівковий і закрив мікро займи. Після чого з'явилася ще кредитна картка альфа банку, потім так склалися обставини що ми залазили в МФО і обратно вилазили. На сьогоднішній день ми знову залізли, але вже гірше, на мені МФО близько 70000 на чоловікові напевно близько 90000, я свої хочу закрити а він свої ні, по деяких я вже вийшла на просрочки близько 15-20 днів. Вже почали дзвонити батькам, дякувати ми їх попередили. Телефон на блокіраторі, але вони вже пишуть на вайбер і телеграм. Мій такий гарний список:
Єврогроші 3300 тіло 2000
Гофінго 1850- тіло1000
Манівео 5150 тіло 4000
Качай гроші 4800 тіло 3000
Алекс кредит 1300- тіло 800
Нові кредити 3000- тіло 1500
Майкредит 1850 тіло 1600
Містер Мані 4900 тіло 3000
Cly 4000 тіло 2000
Авіра кредит 300 тіло 2000
Мані 4ю 1200- тіло 1000
Ваша готівочка 2000 тіло 1300
Мілоан на реструктуризації по 500 грн кожні 14 днів, сума 2500
Екеш 2300 тіло 1400
Глобал кредит 1200 тіло 800
Кредит 7- 1200 тіло 800
Мікрокеш 2250 тіло 1500
Кредит ап 3080 тіло 2000
Єгроші 3700 тіло 2000
Кф юа 2200 тіло 1500
Кредит про 3400
Гроші всім 2800 тіло 2000
Смарті вей 2600 тіло 1900
Зекредит 1600 тіло 1000
У чоловіка ситуація погірше з мфо. Але з цими МФО ще є 3 кредитки в мінусі і два готівкових.
Можливо хтось поможе порадою. Всім велике дякую.
Пердиткассу и Динер не нашел.Спонсоры тупозвонильные и относительно безобидные.

Останнє редагування:
Возможно мелких погасить(тела до 1000)Банки можно попытаться договориться(у меня альфа пару месяцей слали смс типа поняли и простили).Но террор телефонный все равно будет-с такимм колл-вом контор.

Пердиткассу и Динер не нашел.Спонсоры тупозвонильные и относительно безобидные.
Я думала спочатку дрібні закривати, але є ще манівео, і качай гроші, вони жахливі, качай гроші вже дзвонив батькам і ньоркав що я зобов'язана оплатити хоча б прологацію, але в мене нема грошей і усьо.

Я думала спочатку дрібні закривати, але є ще манівео, і качай гроші, вони жахливі, качай гроші вже дзвонив батькам і ньоркав що я зобов'язана оплатити хоча б прологацію, але в мене нема грошей і усьо.
Да все они будут звонить, примите это как данность и смиритесь с этим! Ваше дело не реагировать, а потихоньку закрывать тех, кого можно закрыть, слава Богу, тела у Вас небольшие.

Закривати в будь-якому випадку буду тому що терпіти це не зможу, просто не більше 2- ох кредитів в місяць

Дякую за прийняття)

Справжнє, але я з директором в нормальних умовах
Хочу напомнить вам что если с ними не общаться, то они через 4-5 месяцев сами откиснут. Если будете сами им наяривать и лить гаyно, то откиснут через 2-3 месяца. Будете закрывать одни мфо - другие будут более ожесточенно вас за*бывать.
Но, если хотите закрыть то флаг вам в руки. Только закрывайте за тело, а не как другие «ну, было тело 1к, я оплатила пролохациями 2к, а они еще просят 1,5 и закроют «хммммм ВЫГАДНА»»

Хочу напомнить вам что если с ними не общаться, то они через 4-5 месяцев сами откиснут. Если будете сами им наяривать и лить га*но, то откиснут через 2-3 месяца. Будете закрывать одни мфо - другие будут более ожесточенно вас за*бывать.
Но, если хотите закрыть то флаг вам в руки. Только закрывайте за тело, а не как другие «ну, было тело 1к, я оплатила пролохациями 2к, а они еще просят 1,5 и закроют «хммммм ВЫГАДНА»»
А в мене лише на тіло і будуть гроші, а на відсотки ні.

Сколько
Сколько просрочка в качай гроши? Как быстро начали звонить родственикам ?

Сколько

Сколько просрочка в качай гроши? Как быстро начали звонить родственикам ?
Здравствуйте, уже пошел второй месяц, отцу позвонили через 10 дней, ток он их послал, теперь только смс.

Назад
Угорі