Щоденник Приєднуюся до клубу боржників

• Автор теми Автор теми Nitka.w
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 2K
Я самый новенький новичёк. Что предлагаете делать? Будем тайно собираться и проводить обряды против займов?

Я самый новенький новичёк. Что предлагаете делать? Будем тайно собираться и проводить обряды против займов?
Обязательно все на видео заснимите)) Не новичкам такой шабаш не грозит, а посмотреть то очень хочется))

Корисна штука. Але поки я в пошуках тих хто стикався з цими МФО недавно, за алексів наприклад інформації я мало свіжої найшла, саме від людей які тепер брали борг
Свіжа інфа про алексів, з першого дня пишуть на мило, дзвонять на контактний номер в перший день, не очікувала такого від них, я думала вони не такі, а вони такі)
А якщо без смішок, то не шукайте новачків, вони вам не допоможуть, бо новачки, я знаю, я така, носяться перші дні з сльозними пісьмами до МФО, переживають хто кому подзвонить, шукають собі адвоката, рахують останні гроші когоб ще закрити, щоб було менше проблем) Але потім приходить розуміння того, що цим конторам то все до лампочки, тільки час і мороз допомагає. У мене вже на просрочки всі йдуть як діти в школу, після їхнього обзвону тих кого вони знайшли стало паралельно на них зовсім. Маю просрочки по деяким місяць, ніяких пропозицій і дій від них не має, тільки смс лякалки, що борги ростуть. Так що збирайте кошти, живіть для себе і не витрачайте свій час на цих хапуг.

Останнє редагування:
Свіжа інфа про алексів, з першого дня пишуть на мило, дзвонять на контактний номер в перший день, не очікувала такого від них, я думала вони не такі, а вони такі)
А якщо без смішок, то не шукайте новачків, вони вам не допоможуть, бо новачки, я знаю, я така, носяться перші дні з сльозними пісьмами до МФО, переживають хто кому подзвонить, шукають собі адвоката, рахують останні гроші когоб ще закрити, щоб було менше проблем) Але потім приходить розуміння того, що цим конторам то все до лампочки, тільки час і мороз допомагає. У мене вже на просрочки всі йдуть як діти в школу, після їхнього обзвону тих кого вони знайшли стало паралельно на них зовсім. Маю просрочки по деяким місяць, ніяких пропозицій і дій від них не має, тільки смс лякалки, що борги ростуть. Так що збирайте кошти, живіть для себе і не витрачайте свій час на цих хапуг.
О. Дякую за інформацію. Я коли підписувала договори в цих конторах вписала всюди свої номери коли вчиталась в договорі що вони будуть інформувати номери введені при заповненні. Цікаво як вони ще найдуть номери якщо я мало де є і майже ні з ким не контактую в соц мережах на виду. І так і буду робити. Мене єдине що напрягає це в одній з контор договір на 300 днів. Гади такі

О. Дякую за інформацію. Я коли підписувала договори в цих конторах вписала всюди свої номери коли вчиталась в договорі що вони будуть інформувати номери введені при заповненні. Цікаво як вони ще найдуть номери якщо я мало де є і майже ні з ким не контактую в соц мережах на виду. І так і буду робити. Мене єдине що напрягає це в одній з контор договір на 300 днів. Гади такі
Кредит касса, ну сподобалася їм така цифра) Вони не тільки по номерам які вписані в договорі, я б сказала, що на нього вобще не телефонують, так само як і ви робила, а інші номери вони знаходять не зрозуміло як, краще жді міня працюють, але то також не страшно, зараз людям не до ваших проблем, зразу відправляють далеко.

Маєте кача гроші може часом ще? Ще ті гамнюки , вже мені за 3 дні пів тіла нарахували

Маєте кача гроші може часом ще? Ще ті гамнюки , вже мені за 3 дні пів тіла нарахували
Маю, рахують гарно, ігнорю їх, ведуть себе тихо, взяла вже за правило не заходити і не дивитися хто там що рахує

Та з ними то окей. Ще ще б з алексами, швидко гроші і на все би розібратися і чекати чи спишуть відсотки захмарні
Якщо ви думаєте,що в перший день прострочки, МФО в реверансі розкланяється,щоб ви віддали тільки ,що взяли....
Я вас засмучу)))Так не буває)
Всі знатимуть про ваші займи))
Спочатку вас зроблять мега популярною))
А з часом,можливо щось і запропонують.Але то не точно))
PS.Пішов 4 рік протермінуваннь,взагалі не цікаво на їх пропозиції....
А що робити,при виході на прострочки?як каже наш Адмін☺️Читайте форум)?Інформації прям ну не прилічна кількість))

Назад
Угорі