Привітайте мене

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K

Святослав

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
122
Бали
68
Святослав не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім на мене вже 2 колекторські кантори талілон + і профіт капітал цікаво шо буде і до чого я дійду і планує ще смартивей продати калам це буде уже 3 прям колекція проблем))) но шо буде то буде можливо так і має бути я не знаю...
Привіт всім на мене вже 2 колекторські кантори талілон + і профіт капітал цікаво шо буде і до чого я дійду і планує ще смартивей продати калам це буде уже 3 прям колекція проблем))) но шо буде то буде можливо так і має бути я не знаю...
Тишоо журний чишоо

Останнє редагування:
То капець як цікаво було прочитати головне все ясно і зрозуміло жодних питань так тримати молодець

Тишоо журний чишоо

Тишоо журний чишоо
І що тут реально курять???:wacko:

В моїй колекції кредит експрес та прімоколлект. Теж скоро буду мати третіх))), ще не знаю кому євро гроші продали

І що тут реально курять???:wacko:
Потроху всього))))
В моїй колекції кредит експрес та прімоколлект. Теж скоро буду мати третіх))), ще не знаю кому євро гроші продали
Даа і як воно напряжно чи поx?

Потроху всього))))
Треба теж побігти тему створити,про своїх вже багато колехторів :ahaha:
Про свою колекцію промовчу :rolleyes:

Треба теж побігти тему створити,про своїх вже багато колехторів :ahaha:
Жду
popkorn-kino.gif

Не обманите меня только

Пишу бо не ма де писати висловити думки шо в середині сидят ну на справді стрьомновато тророхи
Ви ж не перший день на форумі.Я прийшла сюди в листопаді,Ви в грудні,невже Ви справді думаєте коли люди пишуть поради,то вони клоуни?

Назад
Угорі