привіт всім борцям з мфо та інчої нечесті

Ви така весела дівчина,це добре?Багато мфо маєте?
Дякую за комплімент?Мала 16,лишилося 5 ,майже всі закрила за тіло кредиту і в Дінеро та Укрпозиці за 50%тіла... зараз маю справу з коллекторами,ось читаю на форумі як з ними боротися,бо такі листи приходять що часом хвилюватися починаю ?

Но фото сделайте обязательно.
В рамочку и надпись "так будет со всеми МФО" оберег такой будет и пепел в мешочке рядом положите!)
Старцы говорят что будет вам счастье и исцеление от МФО заразы!)
Повірте,вже в мене від одного слова МФО тушнить? не хочу з ними більше справ мати,а от оберіг обов'язково зроблю,на пам'ять про цінний урок?

Дякую за комплімент?Мала 16,лишилося 5 ,майже всі закрила за тіло кредиту і в Дінеро та Укрпозиці за 50%тіла... зараз маю справу з коллекторами,ось читаю на форумі як з ними боротися,бо такі листи приходять що часом хвилюватися починаю ?
яка ви молодець......на форумі ви новенька,а як вдалось за тіло закрити?

яка ви молодець......на форумі ви новенька,а як вдалось за тіло закрити?
Скажу як є,спочатку ігнорила,потім сама до них дзвонила щоб ішли на компроміс бо лишилася без роботи,потім поїхала закордон на роботу на 1 місяць а коли приїхала і вони подзвонили я їм сказала що за тіло кредиту на протязі півгодини закрию і попросила щоб вислали лист після оплати що дійсно борг закритий і все вийшло.?

Скажу як є,спочатку ігнорила,потім сама до них дзвонила щоб ішли на компроміс бо лишилася без роботи,потім поїхала закордон на роботу на 1 місяць а коли приїхала і вони подзвонили я їм сказала що за тіло кредиту на протязі півгодини закрию і попросила щоб вислали лист після оплати що дійсно борг закритий і все вийшло.?
а звідки взнали як потрібно діяти?
Нет нет, я ещё горячий)))
еще?

а ещеее
Может просто страха у человека не было, а был здравый смысл и логика.
Их переубедить легко - когда есть деньги на руках и готов с ними расстаться.
У нас у перекупщиков машин есть такая фишка :
К продавцу приходишь, машина понравилась - ложишь на торпеду деньги, но меньше от суммы что хочет продавец и человек когда видит их - соглашается в 60% случаев, а економия в ....$ нормальный бонус для перекура)
К продавцу приходишь, машина понравилась - ложишь на торпеду деньги, но меньше от суммы что хочет продавец и человек когда видит их - соглашается в 60% случаев, а економия в ....$ нормальный бонус для перекура)
Так и МФО!)
вы определитесь....гарячий,или теплый....
Был горячий, стал теплый - скоро буду холодным)))

Так и МФО!)

Был горячий, стал теплый - скоро буду холодным)))
остывайте ...

еще?
[/QU

еще?
Чесно ніяк...воно якось саме так вийшло...просто я їм постійно казала що не маю чим заплатити і все...походу вони зрозуміли що краще за тіло кредиту ніж взагалі ніяк і погодилися?

а як про лист знали?
Ну я стала питати які гарантії будуть що закриють кредит то вони самі сказали що листа пришлють на електронну адресу,і дійсно після проплоти десь через 2-3 дні приходили листи і коли заходила в особистий кабінет то боргу не було?

Ну я стала питати які гарантії будуть що закриють кредит то вони самі сказали що листа пришлють на електронну адресу,і дійсно після проплоти десь через 2-3 дні приходили листи і коли заходила в особистий кабінет то боргу не було?
а які мфо за тіло закрили?

А что за кредит в 19 году взятый у вас?
Вы его тоже закрыли?
Звонки вашему окружению, Вайбер, коллажи были?

а які мфо за тіло закрили?
Всіх вже й не згадаю...Манівео і Алекскредіт точно пам'ятаю бо це були останні що закрила,перед ними Дінеро і Укрпозика за 50%тіла,Кредит каса за тіло і відсотки за місяць,Бистрозайм за тіло,але дуже грубили спочатку
Вы его тоже закрыли?
Вы его тоже закрыли?
Це Єврогроші ? там взагалі все складно...ще взимку хотіла його закрити так у них сайт не працював і на дзвінки не відповідали...а тут тиждень тому подзвонили з притензіями чому ще досі не закрила...я їм пояснювала що в них були проблеми і в мене є зафіксовано що мені не відповідали то теж пропонували за тіло і відсотки за місяць закрити кредит,але так сталося що зараз не маю чим розрахуватися,то вони мені прислали ось такий лист "щастя"

Останнє редагування:
Назад
Угорі