Привіт депресія та страх(

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Манібум відмовляються видаляти кабінет. Лише через 5ть років видаляють якщо некористуєшся послугами. Сволочі(
Я також цього боюсь але от ходжу по району і по фейсбук і жодного разу не зустрічаю подібних розклейок або розсилок, не вірю що жоден з моїх знайомих у соцмережах не вляпався в таку хаоепу, тому сподіваюсь що все це лякалки
Сслоу сусідам у вайбер надіслали колаж пopнo фото та моє фото. Просять гроші на всяку хрєнь. На лікування Спіду. Кароч там мої дані моя адреса номери телефону

Love, скажи сусідам що це люди які займаються терором,і що на твоєму місці міг опинитись кожен,єдиний варіант їх слати в очкомікс.І вам потрібно поступово собі усвідомити що це не ви повинні оправдовуватись,а тим,хто вас шантажує щось потрібно від вас.Все їхнє бла-бла не підкріплене нічим,підняли трубку сказали що зустрінетесь в суді і все.В суд то вони майже не подають,бо знають що їм не виграти

Манібум відмовляються видаляти кабінет. Лише через 5ть років видаляють якщо некористуєшся послугами. Сволочі(

Сслоу сусідам у вайбер надіслали колаж п**но фото та моє фото. Просять гроші на всяку хрєнь. На лікування Спіду. Кароч там мої дані моя адреса номери телефону
Тим паче якщо вже розіслали то немає чого боятись, зробіть видих і напишіть в соц мережі пост про те як аферисти загнали Вас у боргову яму користуючись страхом. Прикріпіть ссилку на петицію. Відправте всім у Вайбер що то брехня і шахрайство, щоб не платили нікому гроші. Раптом що, я так і зроблю. Поки що чекаю

я починаю реально боятись,вони пишуть дуже примітивно,але стрьомно....і саме головне,я боюсь кримінальноі відповідальності...бо зробила погане діло(мені наразі до всіх мфо ще цього не вистачало,юрист сказав що це велика проблема....що мені виписує манібум (позичка) це просто ....а ці дзвінки від кредит каси,а готівочка...це жах,морально падаю духом,кошти нема де брати,можливо є тут юрист який дасть консультацію,потрібно просто почути ще думку...а не лише 1 юриста,який мене злякав .Мені здається що кінець ніколи не настане...

І знову привіт. Вже як рідні)(
З алекса обітцяють телефонувати всім кого знайдуть. Брала 1500 прострочки вже є. Обща сума 3500. Є закриті займи руки чешуться від страху взяти знову. Неможу в руки себе взяти та заспокоїтись. Страх за дзвінки рідним. Неберу. Блін невізьму.......... ледве вилізла з них. Кошмарять блін...
жесть. в мене так же набридають тварі
Post automatically merged:

я починаю реально боятись,вони пишуть дуже примітивно,але стрьомно....і саме головне,я боюсь кримінальноі відповідальності...бо зробила погане діло(мені наразі до всіх мфо ще цього не вистачало,юрист сказав що це велика проблема....що мені виписує манібум (позичка) це просто ....а ці дзвінки від кредит каси,а готівочка...це жах,морально падаю духом,кошти нема де брати,можливо є тут юрист який дасть консультацію,потрібно просто почути ще думку...а не лише 1 юриста,який мене злякав .Мені здається що кінець ніколи не настане...
це психологічний вплив погрози діють на всіх не вірте погрозам записуйте все або скріншоти робіть

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі