Приватний виконавець

• Автор теми Автор теми Wika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 54

Wika

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
278
Wika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір,може хтось підскаже,як реагувати,відкрите виконавче провадження приватним виконавцем,де він в 5 денний термін вимагає подати декларацію про доходи та майно,як реагувати?

Добрий вечір,може хтось підскаже,як реагувати,відкрите виконавче провадження приватним виконавцем,де він в 5 денний термін вимагає подати декларацію про доходи та майно,як реагувати?
Я нічого не подавала. Написала виконавцю, щоб надав реквізити і що буду сплачувати щомісяця до 25 числа певну суму.

Я нічого не подавала. Написала виконавцю, щоб надав реквізити і що буду сплачувати щомісяця до 25 числа певну суму.
Так от в тому то і справа,я за кордоно,офіційно не працюю,доходів нема,є частка в приватному будинку,на якій прописана малолітня дитина

Якщо ви хочете сплачувати, то зв'яжіться з виконавцем і домовтеся. Якщо ні, то з приводу майна нічого вам не скажу. В мене теж будинок і прописані неповнолітні діти. Раніше таке майно не вилучали, а зараз багато що змінилося, тому не скажу вам чи можуть щось з ним зробити. Я сплачую щомісяця і коли за кордоном була, то теж платила.

Ніяк не реагувати, на практиці не настає ніяких наслідків

Ох уж этот вымогатель...

Назад
Угорі