Приватний виконавець Пиць А.А.

• Автор теми Автор теми Masya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
Добрий день! Не знайшла інформації по цьому виконавцю. Споживчий центр наклали ВНН. Виконавець Пиць. Чи хтось стикався з ним?
Где они такие фамилии находят??? В реестре исполнителей частных гляньте.

Стыць пыздыць ему имя
Сорян, не удержалась
Где они все берутся то?
Вот же ушл*пки

Добрий день! Не знайшла інформації по цьому виконавцю. Споживчий центр наклали ВНН. Виконавець Пиць. Чи хтось стикався з ним?
а сумма в ИНН какая тело плюс процент плюс все штрафы и т.д.?? или же тело плюс процент до просрочки??
кредит ап лепит по надпиши свои баснословные штрафы и пеню??

1603299920607.webp

Подскажите,если в постанове прописана сумма на удержание то это типа заморозил ее уже банк.или все равно проценты начисляет?

а сумма в ИНН какая тело плюс процент плюс все штрафы и т.д.?? или же тело плюс процент до просрочки??

кредит ап лепит по надпиши свои баснословные штрафы и пеню??
Ще не знаю суми, завтра заберу документи і буду знати
Весела дівчина, тіло 2300,хотіли 29000,суд призначив разом із судовими витратами майже 4000...у вп треба оплатити десь4500
Арешт на кошти накладав?

Masya, маю карту приват банку,але нею давно не користувалась,не знаю чи блокували...є соціальна карта ощаду,отримаю виплату на дити до трьох років,то не чіпали ще її

Masya, маю карту приват банку,але нею давно не користувалась,не знаю чи блокували...є соціальна карта ощаду,отримаю виплату на дити до трьох років,то не чіпали ще її
І що ви збираєтеся далі робити з цим ВНН?

Назад
Угорі