Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це швидко гроші?Добрий день! Не знайшла інформації по цьому виконавцю. Споживчий центр наклали ВНН. Виконавець Пиць. Чи хтось стикався з ним?
ТакЦе швидко гроші?
От бляха муха, а довго у вас просрочка?
Це вже 3 ВНН. 1 закрила, 2 з зарплати знімають, з 3 буду боротися, чекаю документиОто Бог послав прізвище)))))))
Добрий день! Не знайшла інформації по цьому виконавцю. Споживчий центр наклали ВНН. Виконавець Пиць. Чи хтось стикався з ним?
Удачі))) я вже 4знесла. Чекаємо що далі будеЦе вже 3 ВНН. 1 закрила, 2 з зарплати знімають, з 3 буду боротися, чекаю документи
Важко зносити?Удачі))) я вже 4знесла. Чекаємо що далі буде
Забагато вже тих крисНовая еврейская крыса появилась
Фінансово та псхологічно важкоВажко зносити?
Забагато вже тих крис
Важко зносити?
Забагато вже тих крис
І саме страшне,що їхня діяльність процвітає і ні якого покарання для них немає...Да Мася, забагато згоден
А саме найгірше, що ні в якій іншій країні Такого маразма немає
тільки в нас бл........
Нотариуси вище суддів
і можуть признавати борг На Власний Розсуд
ось що Саме га*но в цьому
І саме страшне,що їхня діяльність процвітає і ні якого покарання для них немає...
Знаю,що буде,але коли?Кінець буде Точно
Питання тільки в часі-- Коли
Людям потрібно більше з ними судитися
коли буде багато судів і вних буде багато поразок в суді
можливо ця професія і дяльність стане не актуальною для цих крис
Таки зайшла їм тема з написами☹Добрий день! Не знайшла інформації по цьому виконавцю. Споживчий центр наклали ВНН. Виконавець Пиць. Чи хтось стикався з ним?
Знаю,що буде,але коли?
Проблема в тому,що судяться дуже мало(((
Блін та що ж вони так посипалися?????а які у вас мфо?Удачі))) я вже 4знесла. Чекаємо що далі буде
Да, на це і розраховують ті всі криси
Люди на жаль основна масса чекає, що за них хтось щось зробить
або все якось минеться
Називається Пассивність
А деяка частина-------- Не розуміє що і як і чому це відбувається------- Це Незнання--- Необізнаність
Тому------ Тут------ Пассивність і Незнання дає ось такі плоди і можливість цим всім крисам грабувать
Лінивих і Необізнаних людей
А чого 2 не зносите?Це вже 3 ВНН. 1 закрила, 2 з зарплати знімають, з 3 буду боротися, чекаю документи