Приватний виконавець наклав арешт на банківську карту

• Автор теми Автор теми Iren79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 867

Iren79

Читач
Дописи
46
Реакції
6
Бали
2565
Iren79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.прийшла смс з банку шо рахунок заблоковано.зайшла на реесткр боржників і бачу що приватний натаріус наклав арешт.8 років тому був дельта банк.була у мене там кредитна карта.банка потім не стало.і вот зараз така ситуація.навіть фамілія тоді ще була інша.спілкувалась я з цим виконавцем,просила документи вислати на електронну пошту,не вислав.я не знаю що від ньогг очікувати і що мені робити.чи приїде від додому чи щось може забрати з квартири.чи квартиру може забрати.чи подасть в суд на мене?шо мені чекати підкажіть будь ласка

Доброго вечора.прийшла смс з банку шо рахунок заблоковано.зайшла на реесткр боржників і бачу що приватний натаріус наклав арешт.8 років тому був дельта банк.була у мене там кредитна карта.банка потім не стало.і вот зараз така ситуація.навіть фамілія тоді ще була інша.спілкувалась я з цим виконавцем,просила документи вислати на електронну пошту,не вислав.я не знаю що від ньогг очікувати і що мені робити.чи приїде від додому чи щось може забрати з квартири.чи квартиру може забрати.чи подасть в суд на мене?шо мені чекати підкажіть будь ласка
Слов нету, вы хоть немного почитайте что такое исполнительная надпись!!!!!!
К юристу обращайтесь

У меня те же вопросы были). Я как раз после получения ареста счета на форум и пришла. Почитала. Успокоилась. Заблокировала карту. Сейчас просто жду з/п и к юристу. Будем сносить ИНН. Не нервничайте)

Читала.читаю!но вопросов меньше не становиться.в потому что не понимаю
Имущество не заберут. Все остальные моменты решайте с юристом. Ту как бы больше нечего добавить.

Назад
Угорі