Приватний виконавець Баірова Н.М

• Автор теми Автор теми Роксолана666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 1K
Зрозуміло, вибачте за незручні запитання. Я в минулому працівник саме цих зловісних "соціальних служб". А ще хочеться, щоб ті, хто дійсно потерпіли від зарази, з якою ми тут спільно боремося, зберігали спокій та розважність. Це важко, але можливо.
Я по дурі своїй в гонитві за легкими грошима влізла в ті кредити,вклавши кошти в крипту,але прогоріла в ній. А тепер це довбане ВП...хоть в петлю лізь😓

Буває. Трампкойни - вони такі, непередбачувані.
Якщо чесно,то я завтра планую їхати на роботу і писати заяву на звільнення за власним бажанням,чим мене мають звільнити по статті за відкрите ВП без можливості найти потім роботу

чим мене мають звільнити по статті за відкрите ВП без можливості найти потім роботу
Немає такої статті!!

Якщо чесно,то я завтра планую їхати на роботу і писати заяву на звільнення за власним бажанням
І в чому прикол?
Боятися, що звільнять і поїхати самостійно звільнитися...

Якщо чесно,то я завтра планую їхати на роботу і писати заяву на звільнення за власним бажанням,чим мене мають звільнити по статті за відкрите ВП без можливості найти потім роботу
Звільнення за відкрите ВП - це яка стаття Кодексу законів про працю України?

В мене начальство дгсить...специфічне,тому можуть звільнить. І ще й статтю можуть уліпити
Можуть зробити умови, за яких Ви сама захочете піти. Яка стаття, державна зрада? Хоча...

На мій суб'єктивний погляд, не потрібно приймати невиважених рішень на ніч. Життя таке, що іноді саме по собі може усе розгледитись. І з Вашим керівництвом, яке не виключено, що теж у кредитах. Тут, на Форумі, дають підтримку та поради, але ж не на кожен крок, універсальних рятувальників британські вчені ще не винайшли.

Останнє редагування:
Можуть зробити умови, за яких Ви сама захочете піти. Яка стаття, державна зрада? Хоча...

На мій суб'єктивний погляд, не потрібно приймати невиважених рішень на ніч. Життя таке, що іноді саме по собі може усе розгледитись. І з Вашим керівництвом, яке не виключено, що теж у кредитах. Тут, на Форумі, дають підтримку та поради, але ж не на кожен крок, універсальних рятувальників британські вчені ще не винайшли.
Я працюю на держ.підприємстві прибиральницею,з грошима,документами справ немаю

Я домовились з Виконавцем і сама робила оплату на рахунок і на роботу ніякого листа не було.

Спочатку надіслала Виконавцю заяву що рахунок зарплатний і, щоб розблокувавував, а потім домовились про оплату. Можливо і ваш піде на поступки. Це було рік тому.

Останнє редагування:
в КЗоТЕ нет статьи про увольнение из-за ВП
Через той позорний лист який прийшов на роботу,мене нині викликали до начальства...який же був скандал🤯
В мене на місці стався нервовий зрив

Я домовились з Виконавцем і сама робила оплату на рахунок і на роботу ніякого листа не було.

Спочатку надіслала Виконавцю заяву що рахунок зарплатний і, щоб розблокувавував, а потім домовились про оплату. Можливо і ваш піде на поступки. Це було рік тому.
Сьогодні пробувала домовлятися щоб не відправляв лист на роботу,але не вийшло

Через той позорний лист який прийшов на роботу,мене нині викликали до начальства...який же був скандал🤯
В мене на місці стався нервовий зрив
Вы извините конечно, но в чем позорный? Я конечно все понимаю, вы говорили, что вроде уборщицей работаете... Они практически везде нужны. У вас из-за самой себя нервный срыв. Нужно немного пересмотреть все.

Вы извините конечно, но в чем позорный? Я конечно все понимаю, вы говорили, что вроде уборщицей работаете... Они практически везде нужны. У вас из-за самой себя нервный срыв. Нужно немного пересмотреть все.
Да,я обычная уборщица...а нервный срыв изза ВП и последовавшего за ним скандала на работе

Так,програла. Вже й ВП є,і на роботу позорного листа прислали
Пробували з ними домовитися після суду?

Так,програла. Вже й ВП є,і на роботу позорного листа прислали
Коли прислали листа, через який період точніше?В мене просто теж з ними суд був.

Останнє редагування:
Назад
Угорі