Приватний виконавець Баірова Н.М

• Автор теми Автор теми Роксолана666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 1K
1. Писати заяву виконавцю про розблокування 2 мін ЗП.
2. Потихеньку виплачувати
3. Радіти життю
Радіти життю х*р вийде,знаючи що в тебе така х*рня висить за яку можуть звільнить нафіг

9.300-9.400 грубо кажучи

Ну, трошки меньше, ніж 2к

нічого в цьому страшного немає, абсолютно
Зовсім!! Підтримую!!

Радіти життю х*р вийде,знаючи що в тебе така х*рня висить за яку можуть звільнить нафіг
А от тривожність вам потрібно трохи підшаманити. Будь-яка незначуща ситуація вас буде виводити із себе, лякати та все таке інше.

Хтось скаже, потім скаже, що хтось потім скаже
Для тих, хто щось каже))
images.webp

Для вас немає,а для мене це трагедія...біда.
Немає трагедії ніякої. І біди немає.

ну от кому цікаво куди ви витрачаєте свої гроші на виконавче провадження чи наприклад на пропой, кому яка різниця?

ну от кому цікаво куди ви витрачаєте свої гроші на виконавче провадження чи наприклад на пропой, кому яка різниця?
Я б на місці ТС пропив би, це точно) В самого зараз взагалі не дуже, але що залишається заради позитиву, як мінімум)
Ситуація коментується під конкретний пост, це важливо.

До речі, як там з Вашим усиновленням?
Чоловік майже пройшов цю процедуру,чекаємо рішення суду з дозволом усиновити мого старшого сина

Я б на місці ТС пропив би, це точно) В самого зараз взагалі не дуже, але що залишається заради позитиву, як мінімум)
Ситуація коментується під конкретний пост, це важливо.
Я подібні ситуації з гумором не сприймаю,у мене зразу починається панічна атака,нервовий зрив, я починаю гарячково думати як з ситуації викрутитися,збрехати оточенню аби не взнали

Чоловік майже пройшов цю процедуру,чекаємо рішення суду з дозволом усиновити мого старшого сина
Дякую за відповідь, я звісно не прокурор, але ж якщо є старший, так напевно і молодші діти є. А з ними як?

Молодший спільний,тому він на нього одразу записаний
Зрозуміло, вибачте за незручні запитання. Я в минулому працівник саме цих зловісних "соціальних служб". А ще хочеться, щоб ті, хто дійсно потерпіли від зарази, з якою ми тут спільно боремося, зберігали спокій та розважність. Це важко, але можливо.

Назад
Угорі