Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1846
- Реакції
- 2269
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не відкриває завантажену заяву
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не відкриває завантажену заяву
В інтернеті.А де шукать ту заяву?
Для мене це величезна сума
Чому він ганебний?)ганебний лист
ніІ чи звільнять мене за це?
Навіщо? )) Вона на форумі є)В інтернеті.
Тому що це позорисько, про це всі знатимуть!!! Мене звільнити можуть за таке!!!Чому він ганебний?)
ні
Мені сказати нічогоТому що це позорисько, про це всі знатимуть!!! Мене звільнити можуть за таке!!!
а що ж люди скажуть???? повна дурня, всім на це плюватиТому що це позорисько, про це всі знатимуть!!! Мене звільнити можуть за таке!!!
Не можуть. Протиправного тут нічого немаєМене звільнити можуть за таке!!!
Скажуть в борги влізла, бо зп не хватаеМені сказати нічос
Та все, пистець...а що ж люди скажуть????
Скажуть в борги влізла, бо зп не хватае

Та мене начальство зжере за цей лист якщо взнаєа що ж люди скажуть???? повна дурня, всім на це плювати
зп не хватає, то вже питання до керівництва)))Та мене начальство зжере за цей лист якщо взнає
і що? До чого тут виконавець, лист та все інше?Скажуть в борги влізла, бо зп не хватае
Зрозумійте,я дуже боюся за звільнення і за те що не знайду потім іншої роботи через те ВПі що? До чого тут виконавець, лист та все інше?
Про мене кажуть вже років так 10, що я наркоман. І що мені тепер робити із цим? А ще про мене кажуть що в мене пів-району на мене схожі бігають і з роками їх кількість зростає. Що тепер?
Нехай кажуть, що завгодно.
Люди постійно будуть щось про когось казати навіть, якщо сказати нічого.
З якого такого? То з їх гаманця ви будете сплачувати чи що?)Та мене начальство зжере за цей лист якщо взнає
звільнення на якій підставі?я дуже боюся за звільнення
Він в мене досить жорсткий, так що все може бутиЗ якого такого? То з їх гаманця ви будете сплачувати чи що?)
Ні, якщо керівник повний неадекват, то тоді при звільненні нічого не втратите, а згодом нормальну роботу знайдете.
На підставі відкритого ВП,блін можуть звільнитьзвільнення на якій підставі?
До чого тут звільнення через виконавче провадження?? Я ані разу такого не чув за всі 7 років роботи форумуЗрозумійте,я дуже боюся за звільнення і за те що не знайду потім іншої роботи через те ВП
Немає такої підставиНа підставі відкритого ВП,блін можуть звільнить
А як у вас з тривожністю?Він в мене досить жорсткий, так що все може бути
Загалом,я в безвиході і не знаю що робити.До чого тут звільнення через виконавче провадження?? Я ані разу такого не чув за всі 7 років роботи форуму
Немає такої підстави
А як у вас з тривожністю?
прийняти ситуацію як є, з вас відраховуватимуть 20% зпЗагалом,я в безвиході і не знаю що робити.