Приватний колектор

• Автор теми Автор теми stranger_mess
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

stranger_mess

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
37
Бали
33
stranger_mess не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня усім) на форумі з липня, читаю, спокійна завдяки йому) от сьогодні зателефонував до мене і до сусідів якийсь Фролов Артур 0637375453, сказав що приватний колектор. На мої питання не відповів, а відразу почав нецензурно виражатися і швидко вибив. Можливо хтось знає щось про такого, за так зване приватне колекторство) тому що я дещо дезорганізована)

Доброго дня усім) на форумі з липня, читаю, спокійна завдяки йому) от сьогодні зателефонував до мене і до сусідів якийсь Фролов Артур 0637375453, сказав що приватний колектор. На мої питання не відповів, а відразу почав нецензурно виражатися і швидко вибив. Можливо хтось знає щось про такого, за так зване приватне колекторство) тому що я дещо дезорганізована)
Обычная звонилка Е-гроши. Нет никаких частных коллекторов

Кем бы "он" не назвался - это обыкновенный петух. И место его - в петушином углу. Поэтому смело шлите мыть парашу и подставить очко смотрящему.
Оно - никто и звать его - никак.

(Это аксиома. Я не понимаю, почему люди ещё верят им)

Та я це розумію) просто вперше чую про таке щастя, він навіть не захотів сказати від якої компанії, відразу злився і сказав що мене приріжуть ??

Та я це розумію) просто вперше чую про таке щастя, він навіть не захотів сказати від якої компанії, відразу злився і сказав що мене приріжуть ??
Чем больше с ними общаетесь, тем больше будут вам звонить

Я знаю) тому не спілкуюся)

и правильно полностью игнор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі