Приватний чи державний?

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Mpopuk18

Форумчанин
Дописи
495
Реакції
271
Бали
3725
Сайт
anticollector.ua
Всім привіт. Питання по темі виконавців. Маю виконавчий лист на шарагу. Якому виконавцю краще подавати державному чи приватному? Щоб швидше було. Просто вперше з таким стикнулася от і думаю куди і як краще.

Я отправил исполнительный лист на возврат суд сбора и затрат на юр помощь государственному 2 недели, до сих пор не открыто ип, буду на неделе звонить и узнавать.

І ще одне: шарага зареєстрована в Києво- Святошинському р-ні. То шукаю любу ДВС в цьому районі?
А какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.
Вот теперь получили исп.лист по кредит-капиталу.Написала им,ответили,чтоб прислала им копию исполнительного и заявление на возврат с реквизитами .Ещё не отправляла.

А какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.
Вот теперь получили исп.лист по кредит-капиталу.Написала им,ответили,чтоб прислала им копию исполнительного и заявление на возврат с реквизитами .Ещё не отправляла.
У мене Кошельок.
У мене Кошельок
Можете поділитися зразком , що саме ви їм писали?

Останнє редагування:
У мене Кошельок.

У мене Кошельок

Можете поділитися зразком , що саме ви їм писали?
Я им сначала на их электронку писала,что решение суда вступило в силу.И спрашивала,будут ли они добровольно возвращать суд сбор или мне подавать в ДВС.Они отвечали.А потом уже заявление отправляла им.Хотя вот у моей знакомой Дакорд-финанс так и не ответил на письмо по электронке.Пришлось подавать в ДВС.

А вы высылали им электронное решение суда? У меня Файна готивка просит им прислать. А где его скачать?На руках как бы есть бумажная, а они хотят на электронку.

А вы высылали им электронное решение суда? У меня Файна готивка просит им прислать. А где его скачать?На руках как бы есть бумажная, а они хотят на электронку.
Нет,обычное решение фотала и посылала.Их устраивало.Вмкрайнем случае может им скан подойдёт.А они именно электронное решение хотят?

Нет,обычное решение фотала и посылала.Их устраивало.Вмкрайнем случае может им скан подойдёт.А они именно электронное решение хотят?
Я сама не пойму. Скину им скрины.

Я отправил исполнительный лист на возврат суд сбора и затрат на юр помощь государственному 2 недели, до сих пор не открыто ип, буду на неделе звонить и узнавать.
Я отправила в Голосеевский район ИП ещё в сентябре прошлого года . Позавчера звонила барышня хочет на карту деньги переслать а мне на почту надо.но там и сумма 1300 грн а вот по пумбу у меня на 15 тыщ есть исполнительный вот думаю куда податься

І ще одне: шарага зареєстрована в Києво- Святошинському р-ні. То шукаю любу ДВС в цьому районі?
Києво-вятошинський район раніше розділили, тому Вам потрібно звертатись сюди: Вишневий відділ державної виконавчої служби у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)
Адреса знаходження: 08132, Київська область, Києво-Святошинський район, місто Вишневе, вулиця Лесі Українки, будинок 86
Телефон/факс: +38 (098) 507-94-29, (04598) 5-04-56, +38 (097) 824-64-95
Електронна пошта: [email protected]

Києво-вятошинський район раніше розділили, тому Вам потрібно звертатись сюди: Вишневий відділ державної виконавчої служби у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)
Адреса знаходження: 08132, Київська область, Києво-Святошинський район, місто Вишневе, вулиця Лесі Українки, будинок 86
Телефон/факс: +38 (098) 507-94-29, (04598) 5-04-56, +38 (097) 824-64-95
Електронна пошта: [email protected]
Дякую! Я саме туди і хотіла звернутися. Але на електронну адресу не можу вислати виконавчий лист. Чомусь блокує повідомлення. Бо лист в форматі zip. Буду скачувати і відправляти поштою. Дякую за відповідь!

Підкажіть будь ласка,що означає цей документ,побачила в Дії
ПОСТАНОВА
про зміну (доповнення) реєстраційних даних

Вкладення

• IMG_20220723_225006.webp
    IMG_20220723_225006.webp
    40.9 Кб · Перегляди: 67
Підкажіть будь ласка,що означає цей документ,побачила в Дії
ПОСТАНОВА
про зміну (доповнення) реєстраційних даних
Написано же))
Изменил категорию взыскания.

И да, минюст обязал исполнителей привести категории в соответствие с новыми еще год назад))
Вот, просыпаются.
На вас это никак не отразится

Скажите пожалуйста, на какой адрес электронной почты им слали? Написала, не ответа ни привета

Підкажіть, може хтось стикався.Державному виконавцю стягувач направив заяву про повернення виконавчого листа(вона зареєстровона в АСВП).Які терміни розгляду виконавцем та через який час він повинен завершити ВП та зняти арешти?

а чого повернення, яка стаття?
просто не факт що після повернення має бути завершення і знятий арешт
в цьому випадку, повинні зняти
Підкажіть, може хтось стикався.Державному виконавцю стягувач направив заяву про повернення виконавчого листа(вона зареєстровона в АСВП).Які терміни розгляду виконавцем та через який час він повинен завершити ВП та зняти арешти?

а чого повернення, яка стаття?
просто не факт що після повернення має бути завершення і знятий арешт
В листі представник банку(стягувача) зазначив - Просимо повернути виконавчий лист в межах провадження №******** відповідно до ч.1 п.1 ст. 37 ЗУ "Про виконавче провадження".Мені виконавец "трусить" що буде місяць тільки розглядати.От я і хочу з’ясувати терміні розгляду заяв від сторін в провадженні.

Мені виконавец "трусить" що буде місяць тільки розглядати.От я і хочу з’ясувати терміні розгляду заяв від сторін в провадженні.
3. У разі повернення виконавчого документа стягувачу з підстав, передбачених пунктами 1, 3, 4, 6 частини першої статті 37 цього Закону, закінчення виконавчого провадження з підстав, передбачених пунктами 1, 2, 4, 6, 9 (крім випадку, передбаченого частиною дев’ятою статті 27 цього Закону), 11, 14 і 15 частини першої статті 39 цього Закону, якщо виконавчий збір не стягнуто, державний виконавець не пізніше наступного робочого дня з дня повернення виконавчого документа (закінчення виконавчого провадження) виносить постанову про стягнення виконавчого збору, яку виконує в порядку, встановленому цим Законом.
де він там місяць взяв...

Назад
Угорі