Всім привіт. Питання по темі виконавців. Маю виконавчий лист на шарагу. Якому виконавцю краще подавати державному чи приватному? Щоб швидше було. Просто вперше з таким стикнулася от і думаю куди і як краще.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.І ще одне: шарага зареєстрована в Києво- Святошинському р-ні. То шукаю любу ДВС в цьому районі?
У мене Кошельок.А какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.
Вот теперь получили исп.лист по кредит-капиталу.Написала им,ответили,чтоб прислала им копию исполнительного и заявление на возврат с реквизитами .Ещё не отправляла.
У мене КошельокА какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.
Вот теперь получили исп.лист по кредит-капиталу.Написала им,ответили,чтоб прислала им копию исполнительного и заявление на возврат с реквизитами .Ещё не отправляла.
Можете поділитися зразком , що саме ви їм писали?А какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.
Я им сначала на их электронку писала,что решение суда вступило в силу.И спрашивала,будут ли они добровольно возвращать суд сбор или мне подавать в ДВС.Они отвечали.А потом уже заявление отправляла им.Хотя вот у моей знакомой Дакорд-финанс так и не ответил на письмо по электронке.Пришлось подавать в ДВС.У мене Кошельок.
У мене Кошельок
Можете поділитися зразком , що саме ви їм писали?
А вы высылали им электронное решение суда? У меня Файна готивка просит им прислать. А где его скачать?На руках как бы есть бумажная, а они хотят на электронку.А какая шарага у вас?Мне финпром маркет и еапб вернули сами.После письма им на электронку.И довольно быстро.
Нет,обычное решение фотала и посылала.Их устраивало.Вмкрайнем случае может им скан подойдёт.А они именно электронное решение хотят?А вы высылали им электронное решение суда? У меня Файна готивка просит им прислать. А где его скачать?На руках как бы есть бумажная, а они хотят на электронку.
Я сама не пойму. Скину им скрины.Нет,обычное решение фотала и посылала.Их устраивало.Вмкрайнем случае может им скан подойдёт.А они именно электронное решение хотят?
Я отправила в Голосеевский район ИП ещё в сентябре прошлого года . Позавчера звонила барышня хочет на карту деньги переслать а мне на почту надо.но там и сумма 1300 грн а вот по пумбу у меня на 15 тыщ есть исполнительный вот думаю куда податьсяЯ отправил исполнительный лист на возврат суд сбора и затрат на юр помощь государственному 2 недели, до сих пор не открыто ип, буду на неделе звонить и узнавать.
Києво-вятошинський район раніше розділили, тому Вам потрібно звертатись сюди: Вишневий відділ державної виконавчої служби у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)І ще одне: шарага зареєстрована в Києво- Святошинському р-ні. То шукаю любу ДВС в цьому районі?
Дякую! Я саме туди і хотіла звернутися. Але на електронну адресу не можу вислати виконавчий лист. Чомусь блокує повідомлення. Бо лист в форматі zip. Буду скачувати і відправляти поштою. Дякую за відповідь!Києво-вятошинський район раніше розділили, тому Вам потрібно звертатись сюди: Вишневий відділ державної виконавчої служби у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)
Адреса знаходження: 08132, Київська область, Києво-Святошинський район, місто Вишневе, вулиця Лесі Українки, будинок 86
Телефон/факс: +38 (098) 507-94-29, (04598) 5-04-56, +38 (097) 824-64-95
Електронна пошта: [email protected]
Написано же))Підкажіть будь ласка,що означає цей документ,побачила в Дії
ПОСТАНОВА
про зміну (доповнення) реєстраційних даних
Скажите пожалуйста, на какой адрес электронной почты им слали? Написала, не ответа ни приветаА вы высылали им электронное решение суда? У меня Файна готивка просит им прислать. А где его скачать?На руках как бы есть бумажная, а они хотят на электронку.
а чого повернення, яка стаття?через який час він повинен завершити ВП та зняти арешти?
в цьому випадку, повинні знятиа чого повернення, яка стаття?
просто не факт що після повернення має бути завершення і знятий арешт
Підкажіть, може хтось стикався.Державному виконавцю стягувач направив заяву про повернення виконавчого листа(вона зареєстровона в АСВП).Які терміни розгляду виконавцем та через який час він повинен завершити ВП та зняти арешти?
В листі представник банку(стягувача) зазначив - Просимо повернути виконавчий лист в межах провадження №******** відповідно до ч.1 п.1 ст. 37 ЗУ "Про виконавче провадження".Мені виконавец "трусить" що буде місяць тільки розглядати.От я і хочу з’ясувати терміні розгляду заяв від сторін в провадженні.а чого повернення, яка стаття?
просто не факт що після повернення має бути завершення і знятий арешт
Мені виконавец "трусить" що буде місяць тільки розглядати.От я і хочу з’ясувати терміні розгляду заяв від сторін в провадженні.
де він там місяць взяв...3. У разі повернення виконавчого документа стягувачу з підстав, передбачених пунктами 1, 3, 4, 6 частини першої статті 37 цього Закону, закінчення виконавчого провадження з підстав, передбачених пунктами 1, 2, 4, 6, 9 (крім випадку, передбаченого частиною дев’ятою статті 27 цього Закону), 11, 14 і 15 частини першої статті 39 цього Закону, якщо виконавчий збір не стягнуто, державний виконавець не пізніше наступного робочого дня з дня повернення виконавчого документа (закінчення виконавчого провадження) виносить постанову про стягнення виконавчого збору, яку виконує в порядку, встановленому цим Законом.