ПриватБанк видав ліміт, страховки і голд карту при 4 виконавчих.

Терентій Нікіфорович

Я був у неї першим, а вона розбила моє серце...
Модератор
Дописи
17629
Рішення
4
Реакції
44750
Бали
8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Треба було зробити ецп. Для цього треба примат42. Для цього пін від картки. Для цього картка...
Зайшов на перевипуск. Мовчки поставив три підписи. Взяв картку і пішов.
Зайшов в приват 24 і... 20к ліміту, страховок 3 шт і голд карта...
І я на це все підписався за 3 хвилини... Ще і ніби сам просив...
Трошки шуму у відділенні і все повернули в 0, але ж як бісять. Особливо класно звучало їх питання "чим саме Ви не задоволені в сервісі нашого банку?".

Хоч хтось є, хто з ними спокійно розпрощався?

Треба було зробити ецп. Для цього треба примат42. Для цього пін від картки. Для цього картка...
На початку року зробив файловий КЕП на флешці у MasterKey.
Процедура зайняла 20 хв. і без черг. Вартість - близько 300 грн.
І чого усі ломляться у цей Примат? Це ж решето для витоку персональних даних.

Mercato®, я тупо забув пароль, а старий ключ пішов внікуди з флешкою. До відділення зайшов, бо сигарети беру через дорогу.
Саме через те, що це решето я ним не користуюсь більше двох років. А рухок не закривали, бо був арешт. Зараз арешти зняли і я його, слава Богу, закрив.

Я жодного разу не вийшов від них без якоїсь нав'язаної фігні...
Мабуть прийшов час їх переіменувати в ЦиганБанк...

Admin, вперше я закрив примат ще студентом з прострочкою в рік і сумою 1600 з ліміту 500... І через місяць мені вже відкрили ліміт 15000...

Відділу продаж треба впарити будь-кому хоч щось. Мовчки впарили і всьо. Прокатіт.
А потім їх же калам треба повертати. І з непоганими такими відсотками...
Куму давали, куди давали і для чого - значення не має.

В ті ж студентські роки власнику квартири де я жив дали під заставу квартири 100000. Я замикав кімнату, бо дід періодично пробухував мої речі. Сморід з нього дикий, одягнутий що бомж. Дід пив на ту сотню два місяці... Без просиху. А через рік дочка продала свою однокімнатну, щоб повернути ту сотку....

В банку бачили кому давали і знали наслідки. Але їм тільки в радість...

дід періодично пробухував мої речі
Находчивый дед))
В банку бачили кому давали і знали наслідки. Але їм тільки в радість...
Так это понятно.
Но, кстати, вот видел я радость в глазах тех людей, которые оформляли кредит в Примате и ждали решения. И вот говорят "Вам одобрена желаемая сумма". И сразу слышно "хух, слава Богу". Ага, конечно. Повторите то же самое, только через полгода.

Я жодного разу не вийшов від них без якоїсь нав'язаної фігні...
Мабуть прийшов час їх переіменувати в ЦиганБанк...
Та там взагалі чорті шо твориться.
Мені треба було переробити дебетову карту ( термін ). У відділенні мені чувак спокійнесенько втулив кредитку і на питання "нах вона мені?" відповів, що то така сама як в мене, просто нова... мол тепер такі видають... я приїхавши додому не успокоївся... напис "Універсальна" не давав спокою.
Подзвонив на 3700 і розказав все це і спитав якого зуя в мене замість дебеткі універсальна... сказали що бачать де оформляв і передадуть "привіт" менедЖОру ??... кредитку анулювали і потім забрав звичайну платіжну.
Понабирають по оголошенню....

Они вообще довольно интересные у меня списывают деньги(копейки правда)за пользование кредитным лимитом по карте которого у меня на ней никогда не было

Они вообще довольно интересные у меня списывают деньги(копейки правда)за пользование кредитным лимитом по карте которого у меня на ней никогда не было
Через такі випадки і хотів закрити. Але арешт не давав. Зараз під шумок...
Я не хочу їм давати навіть ті ж копійки, бо це зарплата одного кала. І це ж дає можливість зливати будь-яку інфу про мене... Її і так повно, але нехай буде на одну дірку менше.

Да то уже неважно

дивились в додатку (чи веб), можна підключити? мені сказали, що тільки у відділенні:D
Я не смотрел в приложении, но девочка в отделении предлагала мне вот эту нелепость )
дивились в додатку (чи веб), можна підключити? мені сказали, що тільки у відділенні:D
Думаю, что можно подключить самостоятельно, без всяких отделений

Назад
Угорі